Penzionisani fudbaler i trener Rajan Gigs našao se pred sudom nakon što ga je bivša devojka Kejt Grevil optužila za nasilje. Ona je iznela da je Gigs kontrolisao njen život, kao i da je bio izrazito agresivan i nasilan prema njoj u periodu od 2017. do 2020. godine.

Danas je na saslušanju pušten Kejtin snimak razgovora sa detektivima u trajanju od 105 minuta nakon fudbalerovog napada na nju. Ona je ispričala i kako su uopšte optočeli aferu i kako je došlo do zbližavanja zbog nesrećnih brakova u kojima su bili. 

Rajan gigs našao se pred sudom zbog svega što je radio bivšoj.
PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia 

- Uzeo je moju torbu sa laptopom i bacio mi je u glavu - opisala je napad na nju u hotelskoj sobi, a potom dodala da ju je tako jako udario u leđa da je s kreveta odletela na pod. Međutim on se nije tu zaustavio. Golu ju je vukao i izbacio iz sobe, da bi je pustio nazad tek nakon 10 minuta. Nakon toga su imali seksualni odnos. Detektivima je rekla da se incident dogodio jer je optužila Gigsa da se nabacivao drugim devojkama u njenom prisustvu. 

- Ne znam da li je tako pokušavao da me učini ljubomornom. Potpuno bi me ignorisao i razgovarao sa svima ostalima. Takođe bi flertovao sa mojim prijateljima - podelila je Kejt.

Nakon toga bi rekao da je njihova veza završena jer se ona žalila na to, a onda bi mu se izvinila.

Rajan Gigs tukao je bivšu.
Shutterstock 

- Završilo bi se tako što bih rekla da mi je žao jer bih se zbog toga osećala loše - objasnila je.

Nakon toga bi je udario i ona bi se osećala kao da je sama kriva. Što se tiče incidenta u hotelu u Abu Dabiju, dogodio se zato što je ona pitala Rajana da li šalje poruku nekoj devojci.

- Izbacio me je iz sobe dok sam bila gola i rekao: "Kako se usuđuješ, to je moja ćerka. Naša veza je gotova. Uhvatio me je za zglob, bukvalno me odvukao u predvorje. Bacio je sve moje stvari, svu šminku u hodnik, zaključao vrata i nije me pustio u sobu - rekao je Grevil.

Kejt je takođe otkrila da je Rajana upoznala 2013. godine kada je radila za PR kompaniju kojoj je on bio klijent. Imali su aferu dok je Gigs još bio u braku sa Stejsi Kuk, a počela je kada ju je njena majka molila da zamoli fudbalera da joj potpiše majicu.

Kejt Grevil Gigsa je upoznala zbog majke.
Instagram 

Grevil je napustila muža zbog Rajana jer se zaljubila i verovala da je on njena srodna duša i najbolji prijatelj. Da je Gigs problematičan dalo se naslutiti kada je počeo da je naziva ku*kom i optužio je da ima seks sa drugim muškarcima jer nije mogla da se u tom trenutku nađe s njim.

Fudbaler ju je naterao da se oseti paranoično kada mu je rekla da zna da se viđa sa drugim ženama iza njenih leđa, a često joj je slao seksualne poruke i fotografije, a zatim pretio da će njihov snimak objaviti u javnosti.

- Ujutro bi dolazio kod mene, imali bismo seks i imala sam osećaj da me samo za to koristi. Nije me ostavio samu i nikada nije bilo trenutka kada nije želeo seks. Došao bi kod mene na seks, a onda bi otišao sa drugom devojkom u Barselonu - rekla je Kejt.

Uvek bi morala da odgovara na njegove poruke jer bi joj inače pretio kao nekada kada je poslao mejl sa snimkom njihove seksualne veze i ucenjivao je. "Poslaću ovu poruku ljudima ako ne odgovoriš", napisao joj je Gigs koji ju je kritikovao za sve - počev od toga kako pere posuđe, do toga kako namešta krevet.

Nakon svega, skovala je plan kako da pobegne od fudbalera, a poslednja kap bili su dokazi da ima afere sa osam drugih žena na njegovom iPadu. 

- Trebao mi je plan da pobegnem u tajnosti da ne bi mogao da me pronađe, da me ne bi maltretirao - rekla je Grevil. Međutm, Gigs ju je optužio da pokušava da zatrudini sa njim. Ona je to poricala rekavši da je u pitanju laž. 

Sudu je rečeno kako je poslala poruku prijateljici rekavši da će te nedelje ukloniti spiralu. Rekla je Gigsu da ide u bolnicu na Papa test jer je, kako mu je rekla, bris otkrio ćelije raka. Ali ona je zapravo izvadila spiralu.

- Vadila sam spiralu i želela sam test na polno prenosive bolesti. Htela sam da ga skinem sa leđa. Potpuno se kajem što sam to rekala, ali morala sam nešto da kažem da ga skinem sa leđa i da me ostavi na miru. Lagala sam za rak da ne bih morala da imam seks sa njim -  tvrdi ona.

Podsetimo, Gigs je šokirao svet još 2011. godine kada se saznalo da je osam godina imao aferu sa Natašom Gigs, sestrom njegovog rođenog brata Rodrija. Nataša je otkrila i da je abortirala njihovo dete nekoliko nedelja pre nego što što se udala za Rodrija. 

Sa bratom danas ne priča, a on je rekao da je i dalje toliko besan da bi ga mogao zgaziti automobilom da ga vidi na ulici. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!