Brak čuvenog miljenika žena Krisa Hemsvorta i nekadašnje manekenke i glumice Else Pataki važi za jedan od najskladnjih u Holivudu. Međutim, ono što je neverovatno je da su sudbonosno "da" rekli nakon samo 3 meseca veze, a glumica je pre toga bila neko ko kategorički odbijala brak. O njoj se čak pisalo i kao o serijskoj preljubnici koja nije mogla da se skrasi ni pored jednog momka.

No, čini se da je zbog slavnog "Tora" promenila mišljenje, a on je tek sada, nakon 12 godina braka progovorio šta je presudilo da tako brzo stanu na "ludi kamen". Kako je rekao za "Good Morning Britain" da je to sve bilo "stvar trenutka".

- Sve se desilo brzo i nekako sam osetio sve kao ispravno, imalo je smisla - objasnio je slavni zavodnik.

Brak čuvenog miljenika žena Krisa Hemsvorta i nekadašnje manekenke i glumice Else Pataki važi za jedan od najskladnjih u Holivudu
OConnor/AFF-USA.com / PA Images / Profimedia 

- Iskren da budem, nije postojao nikakav konkretan plan. Bili smo na odmoru i rekli smo: "Zašto se i mi ne venčamo?" A onda, sledećeg minuta... Verovatno je trebalo to da isplaniramo, ali je sve na kraju ispalo tako - ispričao je Hemsvort.

- Iskreno, obe naše porodice su bile na odmoru u isto vreme, samo nasumično, i rekli smo da je ovo dobra prilika da ih okupimo pa smo to tako uradili.

Inače, Kris i Elsa u rbaku su dobili troje dece: ćerku Indiju (10) i sinove blizance Sašu i Tristana (8) i danas žive u vili od 30 miliona dolara u Broken Headu, u blizini enklave slavnih u Bajron Beju.

Kris i Elsa u rbaku su dobili troje dece: ćerku Indiju (10) i sinove blizance Sašu i Tristana (8).
Instagram 

Inače, jednom prilikom, na pitanje šta rade kada dođe do rasprave, lepotica rođena u Madridu jednom prilikom je rekla da njen muž ima sposobnost da svaku raspravu reši šalom.

- Uživamo da radimo iste stvari, a Kris ima odličan smisao za humor i zna kako da sredi stari šalom - rekla je ona.

- Uvek nasmeje mene i decu ili kada sama ljuta, ispriča vic da bi razvedrio raspoloženje. Humor je bitan u vezi. Više od svega uživam da se smejem s njim - dodala je.

Elsa Pataki i dan-danas je zaljubljena u Krisa Hemsvorta.
Shutterstock 

Podsetimo, Elsa je od 2004. do 2006. godine bila je u vezi s francuskim glumcem Majklom Junom, koji ju je ostavio kada je otkrio da ga vara.

Hteo je da je iznenadi na rođendan dok je snimala film "Zmije u avionu" u Kanadi, ali kada je stigao u hotel, imao je šta da vidi - Elsa se ljubila s filmskim producentom. On joj je samo dao buket ruža i odmah se vratio kući.

S Edrijenom Brodijem vezu je započela 2006. godine, a on joj je godinu kasnije kupio stan u Njujorku za rođendan. Zajedno su jedno vreme živeli u tom stanu, ali 2009. godine ljubav među njima je pukla zbog njene prevare.

Navodno ga je ona ostavila jer nije bila spremna za brak, a potom se godinu kasnije udala za Krisa. Očigledno je da je glumac probudio u njoj nešto što drugi nisu, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Kris Hemsvort i Elsa Pataki

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!