Iako je lako pomisliti da su svi selebritiji rođeni pod srećnim zvezdama, te da im je život od samog početka med i mleko, činjenica je da priča neretko sve samo ne to.

Mnogi su se nosili sa najstrašnijim oblicima maltretiranja i zlostavljanja, kako psihičkog, tako i fizičkog i seksualnog, a jedan od poslednjih koji je progovorio na ovu temu i otkrio da je bio žrtva incesta, bio je pevač Markus Mamford, inače frontmen benda "Mumford & Sons".

On je u intervjuu za GQ magazin otkrio strahote koje je prošao sa samo 6 godina i o kojima je ćutao 3 decenije. On je priznao da je bio silovan kao dete, a njegova ispovest podigla je ogromnu prašinu s obzirom da je deo benda koji peva hrišćansku muziku.

On je odmah istakao da to nije uradila ni keva ni članovi crkve. Njegova porodica inače je deo hrišćanskih neoharizmatsih evanđelista. 

Markus Mamford otkrio je da je bio zlostavljan.
Doug Peters / Alamy / Alamy / Profimedia 

Detalje jezivog događaja najpre je opevao u pesmi, a njegova majka ostala je zatečena detaljima traume. 

"Kao i većina ljudi, sve više učim što sam stariji. Sada mogu da kažem - bio sam seksualno zlostavljan kao dete. Moj zlostavljač nema veze sa mojom porodicom i crkvom kako bi neki pomislili. Ćutao sam 30 godina. Ne mogu upotpunosti da razumem kako nisam postao neko ko maltretira druge, ali imao sam svojih uspešnih momenata u zavaravanju ljudi , rekao je muzičar koji je u braku sa glumicom Keli Maligen i koja ga je i naterala da potraži profesionalnu pomoć kada je, kako je sam istakao, "dotakao dno".

Markus Mamford bio je silovan kao dete.
Valerie MACON / AFP / Profimedia 

Koliko je oporavak bio intezivan i težak svedoči i to što je nakon svake sesije sa terapeutom povraćao. U najnovijoj pesmi "Cannibal" pojavljuje se stih: "Još uvek mogu da osetim tvoj ukus i mrzim te zbog toga. Bio sam dete, a znaš šta je učinjeno".

Majka Elenor teško je podnela pesmu, a potom i priču o traumu koju je njen sin preživeo kao dete.

Podsetimo, rok hrišćanski sastav "Mumford & Sons" objavili su četiri studijska albuma i prodali su preko 10 miliona primeraka albuma od prvog albuma koji je objavljen 2009. godine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!