Mlada turska glumica Melisa Dongel (23), koju su proslavile serije poput "Pokucaj na moja vrata", "Elif" i mnoge druge, važi za jednu od najpopularnijih u svojoj zemlji i šire, međutim, niko nije mogao ni da nasluti da se iz osmeha ove hrabre devojke krije jeziva priča koja nije za one sa slabim želucem.

Iako je u ranim dvadesetim, ona je već preko svoje glave prevalila niz problema i dala vetar u leđa i svima onima koji su imali slično iskustvo.

Naime, ona je još prošle godine progovorila o stravičnom nasilju koje je pretrpela od strane rođenog oca. Kada je imala samo 15 godina on ju je silovao, i seksualno zlostavljao, a nakon napada obratila se svojoj majci.

Nažalost, ona joj nije verovala i na sve to ju je zamolila da o tome nikada više ne priča, niti da ikome spominje. Zbog svega što je preživela, a potom i doživljavala godinama dok je bila pod njihovim krovom danas ide na terapije kako bi se izborila sa traumom.

Međutim, sada je rešila da priču ponovo potegne ponajviše kako bi zaštitila mlađu sestru.

Ona se plaši da će se istorija ponoviti, te na sve načine pokušava da dobije starateljstvo nad njom. 

Inače, kada je Melisa progovorila o svemu, njen otac je bio u zatvoru, dok se njena majka preselila u Rusiju i poslala mlađu ćerku kod nje u Istanbul. Njen suprug je zbog toga tražio starateljstvo nad ćerkom, čemu se Melisa, opravdano, protivi.

Nakon bolne ispovesti, mladoj glumici su podršku pružile brojne slavne ličnosti, uključujući i kolege iz serije "Pokucaj na moja vrata", koja ju je i proslavila.

Melisa Dongel rođena je 18. septembra 1999. godine u Istanbulu, u tursko-ruskoj porodici. Završila je jednu tamošnju umetničku akademiju, a karijeru je započela u seriji "Elif", još kao tinejdžerka. Predviđaju joj blistavu karijeru, a ova mlada žena danas je jedna od najglasnijih kada je reč o strožijim zakonima za silovatelje, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Melisa Dongel je mlada turska glumica koja je otkrila da ju je u ranom detinjstvu silovao rođeni otac.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!