Holivudski glumac, Bred Pit (58), navodno ima spisak kolega s kojima nikada više neće raditi. Tako barem tvrdi EronTejlor-Džonson (32) koji je s njim glumio u 'Brzini metka', poslednjem Pitovom filmu.

Oskarom nagrađeni glumac, koji je u svojoj decenijama dugoj karijeri radio s velikim holivudskim zvezdama, očito vodi beleške o glumcima koji mu se ne sviđaju, kao i o onima koji su mu dragi.

- On samo želi da unese svetlost i radost u svet i da bude u društvu ljudi koji su tu da se dobro zabavljaju. Radite s mnogim glumcima i nakon nekog vremena počnete da beležite: 'Definitivno više nikad neću raditi s tom osobom.' I Bred ima ovaj spisak: spisak dobrih i spisak loših - rekao je za Eron "Variety" koji u spomenutom filmu glumi ubicu Tangerinea.

bred pit ima spisak glumaca s kojima ne želi da radi
Stoianov-lese / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Tokom svoje slavne karijere, Pit je glumio uz neke od najboljih i najpoznatijih glumaca u Holivudu. Iako nije poznato ko se nalazi na njegovoj listi nepoželjnih i poželjnih saradnika, neka od imena na listi mogla bi biti Kejt Blanšet, Lupita Njongo, Leonardo Dikaprio, Tilda Svinton i njegova bivša supruga Anđelina Džoli.

bred pit ne bi voleo opet da radi sa leonardom dikaprijem
Shutterstock 

Jedna od zvezda koja je definitivno na njegovoj listi 'dobrih' je Sandra Bulok (57). Bred je snimio epizodnu ulogu u Sandrinom filmu "The Lost City", gde je ona glumila Mariju Bitl u "Bullet Trainu". A Bred se nada da će on i njegova "stara prijateljica" ponovo sarađivati ​​u budućnosti.

- Sendi je stara prijateljica. Ona je nepokolebljiva osoba kojoj bih godinama mogao da tražim usluge, a učinio sam to mnogo puta i uvek je tu. Bila je sjajna u trenutku, bila je sjajna osoba koju treba imati pored sebe u takvoj situaciji koja je zapravo nekako intimna. Jednostavno je ispalo jako dobro i ona je imala svoj film, a ja sam morao raditi malo njenog. Mislim da ćemo nastaviti da radimo isto, rekao je Pit nedavno brazilskom voditelju Hugu Glosu.

bred pit rado sarađuje sa sandrom bulok
LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!