Od manekenki se, pogotovo ako spadaju u red supermodela, očekuje da su 24/7 sređene, doterane, bez ijedne "mane", a celulit i strije, kao i eventualni višak kilograma za njih su misaone imenice.

Od manekenki se, pogotovo ako spadaju u red supermodela, očekuje da su 24/7 sređene, doterane, bez ijedne "mane", a celulit i strije, kao i eventualni višak kilograma za njih su misaone imenice.

Rouzi Hanington izgleda savršeno.
Instagram 

Zapravo, čini se da su slavne lepotice konstantno pod presijom da izgledaju savršeno, čak i kada su se nedavno porodile, kako zbog posla koji ne prašta bilo kakve "nesavršenosti", tako i zbog javnosti koja često nema milosti i bombarduje ih odvratnim komentarima ukoliko ne izgledaju poput pokretnog Instagram filtera.

Ipak, nisu sve takve. U moru onih koje svoje telo dovode do nerealnih granica postoje i one žene koje ne haju za komentare, i uživaju u novom telu i svim promenama koje trudnoća kao takva donosi.

Jedna od njih je i najlepša manekenka sveta Rouzi Hantingon Vajtli koju su paparaci nedavno sulikali na jahti sa prijateljima i verenikom, slavnim glumcem Džejsonom Stejtamom.

Ona je početkom februara na svet donela njihovo drugo dete, ćerkicu Izabelu, a sada, ni šest meseci nakon porođaja, lepa manekenka izgleda neverovatno. U zelenom jednodelnom kupaćem kostimu ona je uživala u toplim zracima sunca, ne obraćajući pažnju na paparace koji su svaki njen potez pratili budim okom.

Međutim, od tretnutka kada su se fotografije našle na Instagramu, pored mora komplimenata bilo je i onih "pametnjakovića" koji u komentarisali daRouzi sada ne izgleda poput manekenke, već kao bilo koja obična žena iz komšiluka.

"Da ne znam da je Rouzi, ne bih je ni pogledao", "Šta se s njom desilo", "Ne kapiram... tako je obična", "Ugojila se baš", "Tako ne treb da izgleda jedna manekenka"... samo je delić onoga što se moglo pročitati.

Mi doduše sporni "višak" nismo nigde mogli da vidimo. Žena se porodila pre 6 meseci, izgleda fantastično i očigledno nema problem ni sa strijama ni celulitom, jer i ne treba! Sve to je poptuno normalna i prirodna stvar, te se samo pitamo kada će i da li će konačno doći trenutak kada će javnost prestati da nameće mišljenje o tome kako neko treba da izgleda.

Što se kaže, živite i pustite druge da žive, jer nije izgled sve u životu! Rouzi očigledno razmišlja na isti način, te se do sada nikada nije obazirala na negativne komentare, kako kada je u pitanju njen suprug, zbog kojeg su je prozivali zbog razlike u visini, tako i kada je reč o izgledu s obzirom da nikada nije bila tipična mršavica, već je od samog početka karijere čuvala obline, čak i kada su joj modni skauti govorili da mora da smrša.

A još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Shutterstock Rouzi Hantingon sa razlogom važi za jednu od najlepših manekenki.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!