Kloi Kardašijan možda je postala majka po drugi put pre samo nekoliko dana, ali to po svemu sudeći ne znači da zbog bebe treba da se promene neke njene navike, kao što su odlasci u restorane i izlasci u grad.

Nju su paparaci uslikali kada je u kanim večernjim časovima napuštala jedan luksuzni restoran u Malibuu, a pojedini izvori su tvrdili i da je bila pod dejstvom alkohola. Činilo se kao da Kardašijanka koja je, moramo priznati, doterala liniju do savršentstva, nikakvu obavezu ne oseća prema svom sinu koji ima samo 3 dana, što su joj pratioci žestoko zamerili onog trenutka kada su se fotografije iz izlaska našle na mrežama.

Kloi Kardašijan uslikali su paparaci prilikom izlaska u grad iako ima novu bebu kod kuće.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

U uskoj crnoj haljini i vrtoglavim potepticama, Kloi je prošetala podignute glave kraj okupljenih fotografa, a društvo su joj pravile prijateljice i nepoznati muškarac.

Inače, nedavno su pojedini izvori bliski Kardašijanki navodno tvrdili da rođenje sina neće poremetiti njene buduće planove, kao što su određene proslave sa prijatlejima po klubovima i restoranima, a sada se čini da su govorili istinu. Međutim, pratiocima se to nimalo nije dopalo.

"Ostaviš bebu od 3 dana da bi partijala po klubovima i bila viđena u restoranima", "Ja razumem da imaš gomilu dadilja i bejbisiterki, ali zar ovo ipak nije trenutak kada treba da budeš uz bebu", "Znači, tebi je preči izlazak od rođennog deteta", "Već si se umorila od bebe", "Kloi kao da na ovaj način vraća Tristanu", "Toliko je kukala za detetom, a sada se ponaša kao da joj nije sin", "To što ga je rodila surogat majka ne znači da nije tvoje dete. Imaš neke obaveze Kloi, majka si pobogu, izlasci mogu da sačekaju još koji dan", "Razumela bih da je ovo dnevni izlazak i slično, ali u ove sate biti napolju... jadno, ponaša se kao klinka"... samo je delić komentara koji su se mogli naći na mrežama.

Kloi se nije oglašavala nakon kritika, i čini se da apsolutno ne haje ni za šta osim da je slučajno neko ne poveže ponovo sa Tristanom, koji je i otac njenog drugog deteta.

Tristan Tomspon je otac drugog deteta kloi kardašijan.
Splash News / Splash / Profimedia 

Podsetimo, oni su u proces veštačke oplodnje ušli pre nego što se saznalo da je napravio dete drugoj ženi. Kloi je nedavno zamolila za privatnost i poštovanje kako bi se fokusirala na majčinstvo, pogotovo tokom prvih dana bebe, međutim, čini se da ovog puta nema nameru ni da zapostavi socijalni život. 

pritnscreen/instagram Pogledajte u galeriji kako su nekad izgledali Kloi Kardašijan i Tristan Tomson u doba najveće ljubavi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!