Brazilska manekenka Lais Ribeiro ima tešku životnu priču, ali je i pravi dokaz da se sve može kad se hoće. Od siromaštva je došla do jedne od najplaćenijih manekenki sveta, a sad uživa u novoj ljubavi.

Brazil je domovina mnogih proslavljenih manekenki sveta, a mnogi će reći kako iz te zemlje dolaze najlepše žene. Jedna od njih je definitivno i manekenka Lais Ribeiro, proslavljeni Viktorijin anđeo, koja se nedavno udala za košarkaša Joakima Noaha, a čija životna priča fascinira javnost.

Naime, lepa Lais danas je uspešna lepotica koja samouvereno kroči modnim pistama sveta, ali je odrastala u teškom siromaštvu u brazilskim favelama te itekako dobro upoznala bedu. Sada se može videti kako sa suprugom uživa na peščanim plažama Rio De Žaneira, dok je nekada jedva preživljavala kao samohrana majka.

Jedna od najturbulentnijih epizoda života ove lepotice vezana je upravo za njeno majčinstvo. Svog sina rodila je kada je imala samo 18 godina, a bila je primorana da ga samostalno odgaja. Njen sin Aleksander tako je rođen 2008., kada je Lais pohađala srednju Medicinsku školu. Do danas nije poznato ko je otac njenog sina, a jedino što se zna je to da se radilo o prolaznoj mladalačkoj avanturi koja se završila Laisinom trudnoćom.

Kada se saznalo da je trudna, Laisu je porodica ostavila na cedilu što ju je primoralo da sama odgaja svoje novorođenče, zarađuje i uz sve to bude i srednjoškolka. Dakle, iako su joj se karte posložile tako da bi mnogi samo seli i plakali, ona je trudom, zalaganjem uspela da se probije do statusa brazilskog domaćeg fotomodela i misice koju su ubrzo prepoznali i strani modeling agenti zahvaljujući kojima je polako, ali sigurno prokrčila svoj put do svetskih modnih pista.

Iako su joj od 2011. u poslovnom smislu počele cvetati ruže, a ona je postala jedna od najtraženijih manekenki sveta, Lais je naišla na još jednu tešku životnu okolnost. Njenom jedinom sinu je dijagnostifikovan autizam, a ona se opet našla na životnoj prekretnici te je morala da pronađe način da i dalje razvija svoju karijeru, a da bude i velika podrška svom sinu.

Srećom, to joj je pošlo za rukom pa je tako 2015. postala Viktorijin anđeo, a 2017. je na njihovoj reviji nosila najskuplji grudnjak sveta koji je bio potpuno prekriven dragim kamenjem, a njegova cena se ogledala u milionima.

Što se ljubavnog života tiče, dugo se činilo kako Lais neće imati sreće na tom polju. Nakon debakla sa srednjoškolskom ljubavi nakon koje je zatrudnela i ostala da se sama u tinejdžerskim godinama nosi s trudnoćom, bila je u vezi s Jaredom Williamom Homanom, američkim košarkašem, od 2014. do 2018. godine, a veza im se navodno raspala zbog njegovog neverstva.

Nakon njega, utehu je uspela da pronađe u svom sadašnjem suprugu u kojeg je, čini se, zaljubljena kao i prvog dana. Nedavno su se venčali na brazilskoj plaži u društvu porodice i prijatelja, a s Joakimom Lais izgleda srećnije nego ikada, a u našoj galeriji pogledajte više njihovih fotografija:

Instagram Lais Ribeiro sa svojim izabranikom koji joj je vratio osmeh na lice.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!