Anastasija Ražnatović već neko vreme uživa u skladnoj vezi sa fudbalerom Sevilje Nemanjom Gudeljom. Lepa pevačica većinu vremena provodi kod svog dragog u Španiji, a svoju ljubav ljubomorno čuvaju od očiju javnosti.

Podsetimo, Anastasija je sa Gudeljom ušla u vezu par meseci nakon raskida višegodišnje veze sa biznismenom Đorđom Kuljićem, a pre njega bila je u ljubavnom odnosu i sa sinom fudbalske legende "Crvene Zvezde" - Kostadinom Terzićem.

Anastasija Ražnatović je imala prvog dečka fudbalera.
Ana Paunković 

Međutim, istina je da je Anastasija pre svih njih ljubila momka iz suprotnog "tabora", odnosno sina poznatog golmana "Partizana" Radeta Zalada.

Nemanja Zalad je prvi dečko Anastasije Ražnatović.
pritnscreen/facebook 

Naime, tinejdžerska ljubav lepe pevačice bio je svojevremeno 6 godina stariji Nemanja Zalad, a tog leta 2012. godine, par se jedva odvajao. Ipak, ljubav nije dugo potrajala, pa je Nemanja ubrzo pao u zaborav i na scenu je stupio Terzić.

Anastasija je ušla u vezu sa Terzićem nakon raskida sa Zaladom.
pritnscreen/instagram 

Pričalo se i da je ljubav Nemanje i Anastasije bila "zabranjena", ali je to svojevremeno demantovano. Inače, Anastasija je jedna od retkih slavnih ličnosti koja se sa svojim bivšim partnerima nije bombastično rastajala, već je sa svima ostala u prijateljskim odnosima. 

Danas uživa u vezi sa Gudeljom od kojeg se retko odvaja, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram, printscreen/instagram Ražnatovićeva u vezi s fudbalerom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!