Kejt Midlton možda je danas smerna, fina i izistinski predstavnik kraljevske porodice, ali nije tajna da je i te kako znala da luduje u svojim dvadesetim. Uostalom, princ Vilijam je navodno i "pao" na nju kada ju je video u čuvenoj "goloj" haljini na jednoj reviji, te ne treba da čudi što su i oni, baš kao i svi, u početku izlazili gotovo svako veče i ludovali do ranih jutarnjih sati.

Kejt Midlton je danas fina i učtiva.
I-Images / Zuma Press / Profimedia 

No, sigurni smo da bi pojedine fotografije Kejt danas najradije spalila iako nisu radili ništa što njihovi vršnjaci nisu. Naime, poslednjih dana mrežama kruži snimak sa njihovim fotografijama iz mladosti koje su nastale na samom početku zabavljanja.

Kejt Midlton uslikana je u prošlosti kada je pijana izlazila iz kluba.
David Abiaw / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Par se upoznao na prestižnom britanskom univerzitetu, što znači da su obilazili veliki broj studentskih zabava sa obiljem alkohola. No, iako su se trudili da žive baš kao i svi drugi, logično je da vas, kada ste član kraljevske porodice, paparaci prate u stopu.

Kejt Midlton učestvovala je na reviji tokom studentskih dana.
Malcolm Clarke / Daily Mail / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Tako su i fotografije sa čuvene revije na kojoj je učestvovala u okviru univerziteta veoma brzo našle put svojevremeno do britanske štampe, ali to nije bio jedini put da se kejt našla u "nebranom grožđu".

Na fotografijama iz jednog izlaska vidi se rasščupana vojvotkinja, razmazane šminke, pod dejstvom alkohola, a potom i snimci sa zabave na kojoj Vilijam i ona zavodljivo plešu.

Potom su uslikani na izlazu iz kluba dok Vilijam zakopčava pantalone, a Kejt pokušava da nađe taksi kako bi se vratila kući.

Kako pišu britanski mediji, bilo je jasno da su Vilijam i Kejt sjajno zabavili, ali komentari ljudi nisu bap blagonakloni. Neki su mišljenja da je Kejt ovakvim ponašanjem poremetila imidž dame koji neguje.

Drugi smatraju da treba više da pokazuje i svoju "otkačenu stranu", a još njenih fotografija iz prošlosti, pogledajte u galeriji ispod:

AB1_ROJ_MAD / SOLARPIX / Profimedia Pogledajte kako je Kejt Midlton izgledala u prošlosti pre nego što se udala za prince Vilijama.

Bonus video:

Kako je Kejt Midlton pokušala da smiri princa Luisa na krunisanju Tik Tok/krystinkalvoy

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!