Ruskinja po imenu Anastasija Knjazeva važi za jednu od najlepših devojčica na svetu. Devojčica je svoju karijeru supermodela, započela sa nepune 3 godine, a vhunac slave doživela je u trenutku kada je imala 5 godina, kada je i ponela titulu najlepše devojčice sveta.

Devojčica prodornih plavih, krupnih očiju, nikoga nije ostavila ravnodušnim, dok je njena harizma samo još jedna stvar koja je čini prelepom.

Svojim izgledom neodoljivo podseća na lutku, te nije ni čudo da je 2017. godine proglašena najlepšom devojčicom sveta.

Zbog svoje prirodnosti i spontanosti, fotografi su obožavali da sarađuju sa njom, a mnogi su joj prognozirali blistavu karijeru, poredeći je sa čuvenom manekenkom Irinom Šajk.

Nakon mnogobrojnih ponuda i angažmana koje je dobijala, devojčica je sklopila ugovore sa mnogim brendovima, kao što su "Chobi Kids", "Kenguru" i "Kia Motors", a takpođe je, imala ulogu voditelja u televizijskim emisijama i učestvovala je u snimanju filmova.

Devojčica očigledno nije bila ni svesna svoje moći i slave koju ima, te je popularnost uopšte nije zanimala. Ponašala se prirodno i prizemno, poput druge dece sa kojom je odrastala.

Mnogi drugari iz škole oduševljeni su njenom pojavom, te stalno žele da se slikaju sa njom, ali ovu preslatku devojčicu to nije poremetilo, jer je vrlo skromna, prema rečima njenih roditelja. Anastasija se trudi da uživa u detinjstvu i da radi sve ono što čini jedno dete.

Pored urođene lepote i harizme koju poseduje, Anastasija ima i neverovatan talenat za pevanje. U školi takođe ima izvanredan uspeh, a u slobodno vreme se bavi i plesom.

Njen Instagram profil broji preko milion pratilaca. Mnogi se pitaju da li će devojčica izgraditi karijeru poput Irine Šajk, kao što su joj stručnjaci iz sveta modelinga predviđali. Jedno je svakako sigurno - pred ovom devojčicom je blistava budućnost.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!