Odavno je poznato da prava ljubav ne poznaje godine. Naravno, uvek ima onih i koji se ne slažu sa ovom tvrdnjom. No, u slučaju nekada večitog neženje Džordža Klunija, izreka se pokazala tačnom, jer je sa 52 upoznao ženu svog života, lepu advokaticu za ljudska prava Amal Kluni.

Zanosna crnka imala je 35 i oborila ga je s nogu, a par se prvi put sreo 2013. godine u Džordžovoj kući na jezeru Komo u Italiji gde je Amal doveo zajednički prijatelj.

Džordž i Amal Kluni upoznali su se na jezeru Komo.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Već u oktobru su otišli na prvi sastanak, a samo par meseci kasnije Džordž je znao da je ona "ta" i zaprosio je. Venčali su su se u septembru upravo na jezeru Komo gde su se i upoznali, a tokom braka dobili su dvoje dece, blizance Aleksandera i Elu koje drže daleko od očiju javnosti.

Džordž ne krije koliko uživa u bračnom životu, iako je ranije smatrao da se nikada neće ni oženiti, niti dobiti decu. No, poslednje fotografije pokazale su da ga je očinstvo poprilično izmorilo, a strani mediji ne prestaju da ga "bockaju" da sada izgleda daleko starije nego na početku veze sa Amal.

Razlika od 17 godina je sve vidljivija, iako se ne može poreći da je Kluni i dalje šmekerčina, ali nakon što su se pojavile fotografije iz njihovog izlaska, mnogi su komentarisali da "Amal izgleda kao da je pošla u provod sa dedom".

Amal i Džordž Kluni uhvaćeni su prilikom izlaska.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Za advokaticu kažu da je poput devojčice, te da izgleda daleko mlađe od svojih 44 godine, dok se na Džoržu i te kako vidi da je zagazio u sedmu deceniju života. Njegova nekad proseda kosa sad je poputno bela, a isto je i s bradom koju je prestao da brije.

Osim toga, iako se smeškao i, sudeći po fotografijama dobro provodio, na licu mu se vidi umor koji je teško sakriti.

Ipak, par se činij aktivnijim nego ikad pre, te se sada veoma često mogu videti u javnosti, što nije ranije bio slučaj, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia Džordž i Amal Kluni danas važe za jedan od najlepših parova.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!