Ilon Mask se ne smiruje. Najpre se saznalo da je sa bivšom devojkom Grajms dobio još jedno dete iako tada uveliko nisu bili zajedno, potom se i da je dobio blizance sa jednom od rukovodilaca "Neurolinka" Šivon Zilis.

Kao da to nije dovoljno, nego se u celu priču umešao još jedan Mask i to senior, odnosno Ilonov otac Erol koji je takođe otkrio da je svojoj pastorki slučajno napravio još jedno dete, a potom da nudi svoju spermu bogatim ženama.

Ilona su nakon toga uslikali dok se provodi na jednoj od jahti sa mladim devojkama i manekenkama, a sada se saznalo za još jedan skandal i to neviđenih razmera. Ilon je navodno svom dugogodišnjem prijatelju i jednom od osnivača Gugla Sergeju Brinu "skinuo" ženu.

Sergej Brin i Nikol Šanahan navodno se razvode zbog njene afere sa Ilonom Maskom.
Drew Altizer Photography / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Prijatelji nekadašnjeg para tvrde da su Mask i Nikol Šanahan imali aferu, te da je zbog toga Sergej u januaru podneo zahtev za razvod. Ne zna se tačno koliko je afera trajala ali navodno je do nje došlo istog meseca kada je Mask dobio devojčicu sa svojom bivšom devojkom Grajms.

Ilon Mask je navodno imao aferu sa suprugom osnivača Gugla dok je bio u vezi sa Grajms.
Gene Blevins / Zuma Press / Profimedia 

Inače Šanahan i Brin još uvek žive pod istim krovom, iako nisu više zajedno, a ona navodno traži više od milijardu dolara nekadašnjem suprugu čije se bogatstvo procenjuje na više od 90 milijardi. Sa druge strane, osnivač Gugla traži starateljstvo nad ćerkom kao i da se ne dodeljuje alimentacija ni jednom od bivših supružnika.

On je prethodno bio u braku sa Anom Vojcicki koji je trajao od 2007. do 2015. godine. Iz tog braka ima dvoje dece.

Inače, kada se saznalo za aferu, izvori bliski Brinu kažu da je Mask pao na kolena i molio nekadašnjeg prijatelja da mu oprosti za "trenutak slabosti", a sada se ekcentrični milijarder oglasio povodom glasina o preljubi. Kako kaže, reč je o totalnom "sra*u", te da je on još uvek prijatlej sa Brinom i da su čak i veče pre bili na jednoj zabavi zajedno.

Ilon Mask demantuje da je došlo do preljube.
ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

- Nikol sam video dva puta za tri godine, oba puta oko nas je bilo mnogo ljudi. Ništa romantično se nije dogodilo - napisao je.

- "The Wall Street Journal" objavio je toliko izmišljenih priča o meni i Tesli da im se više ne zna broj - napisao je Musk u drugom komentaru na istu vest. Ipak, cenjeni list poziva se na pozdane izvore i insistiraju da je vest istinita, a da li je zaista tako, pokazaće vreme.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!