Prijanka Čopra je jedna od najlepših žena svih vremena, a to ima i "napismeno", s obzirom da je 2000. godine bila proglašena za Miss sveta. Lepa 40-godišnjakinja pre nekoliko meseci postala je i majka, a nedavno je proslavila i rođendan sa svojim 10 godina mlađim suprugom Nikom Džonasem koji ne krije koliko je obožava.

Glumica i bivša manekenka je neko za koga smatraju d aje ubola "genetski džek-pot" s obzirom na to kako izgleda, a sada su je paparaci uslikali u potpuno kežual izdanju. U farmericama i košulji na pruge, skupljene kose, završavala je svoje obaveze, ne obraćajući pažnju na okupljene fotografe.

Prijanka Čopra uslikana je u opuštenom izdanju.
PrimePix / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Činjenica je da se Prijanka poprilično promenila od vremena kada je bila proglašena najlepšom na svetu, ali niko joj ne može osporiti da je i dalje izuzetno lepa i negovana žena, te je jasno zašto joj nije potrebno mnogo šminke da se pretvori u kraljicu lepote.

RPijanka Čopra je lepa i negovana žena.
Scott Garfitt/for BAFTA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Inače, Prijanka je prošle godine progovorila o tome kako se tek u ovim godinama pomirila sa svim svojim manama, te da tek sada voli sebe u potpunosti, iako već dve decenije važi za jednu od najlepših žena na svetu.

- Ranije sam uvek osećala pritisak da izgledam na određeni način. Ceo život sam odgajana sa nerealnim standardima lepote - svi smo. Dok sam odrastala verovala sam da sve mora da bude savršeno, da moram da budem mršava i nosim određenu veličinu, da budem "upeglana". Trebalo mi je vremena da se pomirim sa prirodnim stanjem svoje kože i svojom prirodnom kosom - rekla je glumica.

Čopra se svojevremeno u podkastu "VS Voices" prisetila i "mračne faze" svog života nakon što je u 30-im dobila par kilograma, a nakon toga i oštre kritike.

- Jela sam svoje emocije. Moje telo je počelo da se menja, ušla sam u 30-e. Prošla sam kroz veliku borbu jer sam na Internetu dobijala uvrede kao što su: "Izgledaš drugačije", "Stariš" i još puno sličnih stvari. To mi je napravilo nered u glavi. Očigledno, odrasla sam u industriji u kojoj sam imala toliko sužen pogled o tome kakav je moj oblik tela, kakva je moja figura ili moje mere. U vreme mojih 20-ih mislila sam da je to normalno - objasnila je ova 40-godišnjakinja.

Prijanka Čopra progovorila je o pritiscima da izgleda drugačije.
printscreen/instagram 

Ona je otvoreno govorila i o presiji Zapada da svoje telo mora da transformiše kako bi se uklopilo u "standarde lepote", ali ona pritiscima nije podlegla. Jedino što je na sebi operisala bio je nos, za šta se kasnije pokajala. Zbog greške hirurga umalo je ostala bez nosa, a jednom prilikom podelila je fotografiju iz mladosti i progovorila o rutinskoj intervenciji koja se pretvorila u pakao.

Prijanka Čopra podelila je fotografiju iz mladosti.
printscreen/instagram/priyankachopra 

Razlog korekcije nosa bila je polipektomija, međutim, operacija nije prošla kako treba, zbog čega je, kaže, postala meta podsmeha cele Indije.

- Polipektomija mi je zvučala kao rutinska procedura. Nažalost, u mom slučaju, ispostavilo se da nije tako jer mi je hirurg slučajno skinuo deo nosa, zbog čega se ceo nos "urušio". Bila sam preplašena, užasnuta. Izgledala sam potpuno drugačije. To više nisam bila ja - piše Prijanka.

Nakon intervencije usledilo je još nekoliko estetskih zahvata, dok se Prijanka nije navikla na svoje novo lice. Prijanka je danas ponosna na to kako izgleda i sa istim ponosom nosi i bore i podočnjake i daje primer ženama širom sveta, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Shutterstock, Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia Prijanka Čopra važi za jednu od najlepših žena sveta

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!