Leonardo Dikaprio možda jeste u dugogodišnjoj vezi sa lepom manekenkom Kamilom Morone, gotovo kao da su u braku, ali za njega izgleda važi ono "oženjen sam, kao momak živim".

Slavni neženja definitivno svojim ponašanjem samo rasplamsava one priče da je "svaka bivša onog trenutka kada napuni 25", a s obzirom da u poslednje vreme malo-malo pa šmugne na neki odmor sa prijateljima bez devojke, ne čudi što su mnogi sigurni da će ista sudbina zadesiti i Kamilu koju je zapravo upoznao kada je imala samo 11 godina.

Naime, Leonardo Dikaprio uslikan je u Sen Tropeu, a društvo mu je na doku najpre pravio najbolji prijatelj Tobi Megvajer. Međutim, malo nakon toga paparaci su ga uslikali dok "divlja" skuterom po moru, a potom i tokom zabave na jednoj od jahti milijardera Ričija Akive i to u neočekivanom društvu.

Naime, on se prema rečima izvora sve vreme ludo zabavljao sa ocem dece Kloi Kardašijan i serijskim preljubnikom Tristanom Tompsonom. Sa njima su bili, osim Tobija koji ne propušta lude zabave i Drejk koji se pojavio sa mnoštvom mladih devojaka, kao i Diplo, Kvin Latifa, Uma Turman i mnogi drugi.

Mnogi su bili iznenađeni što se uopšte Dikaprio i Tompson druže, ali prema rečima izvora, divlji provod je i jednom i drugom u krvi. Inače, zanimljivo je da se nedavno saznalo da Tristan čeka drugo dete sa Kloi, iako je početkom godine obelodanjeno da je ljubavnici napravio dete.

Kloi se nedavno obratila javnosti putem svog PR i zamolila za privatnost kako bi mogla da se fokusira na rođenje sina koji će na svet doći putem surogat majke. Iako su mnogi mislili da je došlo do pomirenja para, Kardašijanka je to izričito demantovala i istakla da sa Tristanom komunicira samo po pitanju roditeljskim tema.

Tristan Tompson i kloi kardašijan komuniciraju samo po pitanju roditeljskim tema.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kada je reč o Dikapriju, poznato je da je slavni neženja "šetao" brojne lepotice sa javne scene, a sa svakom bi raskinuo kada bi napunile 25. Glumac je doduše već neko vreme uživao u skladnoj vezi sa Kamilom Morone, međutim, šuška se da je raskid blizu jer manekenka želi decu, a Dikaprio ne.

IMP Features / IMP Features / Profimedia, RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Bivša devojka Leonarda Dikaprija

Čak je i svojevremeno na pitanje da li želi da postane tata, rekao:

"Da li mislite da želim dete u ovakvom svetu? Ako se desi, desiće se. Ali radije ne bih o tome…"

Kada se sve sabere onda možda i nije iznenađujuće što se Dikaprio i Tompson druže. Deluje kao da imaju dovoljno tema za razgovor u svakom slučaju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!