Kloi Kardašijan definitivno je zaslužila orden nakon svega što joj je priredio bivši dečko Tristan Tomson. Kako je i sama otkrila u seriji "Kardashians" ona je serijskom preljubniku dala novu šansu, ali u trenutku kada je sve trebalo da dođe na svoje, saznalo se za još jednu aferu koja se završila tako što je napravio jednoj od ljubavnica dete.

A onda, kao grom iz vedra neba stigla je informacija da Kloi i Tristan čekaju drugo dete. Beba je začeta u novembru uz pomoć surogat majke, a Kardašijankini predstavnici za štampu su istakli i da je "Kloi veoma zahvalna za predivnu surogat majku i neverovatan blagoslov".

Kloi kardašijan i Tristan Tomson čekaju drugo dete.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Voleli bismo da vas zamolimo za dobrotu i privatnost tako da se Kloi može usredsrediti na porodicu", dodali su. Ipak, njihov je PR izjavio da Kloi i Tristan nisu ponovo zajedno kao i da nisu razgovarali od decembra osim o roditeljskim temama.

Njihov odnos je definitivno bio nalik na špansku sapunicu, te ne čudi što isprva u to niko nije mogao da poveruje. A onda su mreže preplavile fotografije Tristana sa nekom trećom devojkom tokom odmora u Grčkoj.

Odeven u košulju s cvetnim uzorkom viđen je kako s tajanstvenom ženom šeta ruku pod ruku u pet ujutro. Pre toga, zabavljao se u jednom noćnom klubu te je moguće kako je ovu mladu damu upravo tamo i upoznao.

Naravno, svet je nestrpljivo čekao Kloinu reakciju, a kako stvari stoje, ona nema ama baš ništa protiv toga što njen bivši dragi "partija" sa ko zna kim. Naime, rijaliti zvezda i biznismenka je lajkovala objavu jednog obožavatelja na kojoj su košarkaš i misteriozna brineta.

Kloi Kardašijan lajkovala je objavu na kojoj je Tristan sa drugom devojkom.
HEDO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Za sve koji su poludeli zbog ovog videa Tristana u Grčkoj sa drugom devojkom, Kloi i Tristan su slobodni i prema njenom PR-u, nisu razgovarali od decembra osim o roditeljskim stvarima. Ne znam zašto bi bilo ludo da Tristan bude sa drugom devojkom sve dok je on dobar otac svojoj bebi", navodi se u objavi, a izgleda da Kloi ima isto mišljenje.

Podsetimo, njihov poslednji raskid bio je u januaru ove godine kada se saznalo da je Tristan napravio dete fitnes instruktorki Marali Nikols.

"Kloi, ti ne zaslužuješ ovo. Ne zaslužuješ slomljeno srce i poniženje koje sam ti naneo. Ne zaslužuješ način na koji sam te godinama tretirao. Moje ponašanje nije povezano sa stavom koji imam o tebi. Mnogo te poštujem i volim. Bez obzira na to šta misliš. Opet, jako mi je žao", rekao je tada Tristan na svom Instagramu, iako je pokušavao da demantuje situaciju koliko je mogao.

Tristan Tomson navodno se pokajao zbog svega što je uradio Kloi.
pritnscreen/instagram 

Ipak, Kloi je ostala nema na njegove priče i pokušaje. Tristan je i ranije varao Kloi, a možda je najbrualnija situacija bila pre ove, kada je Kardašijanka nosila njihovo prvo dete i bila malo pred porođaj. Tada se saznalo da se ljubio sa najboljom drugaricom Kloine sestre Kajli, koja je maltene i odrasla u kući Kardašijanovih.

Instagram Džordan Vuds

Kloi koja je imala veoma rizičnu trudnoću zbog čega se i odlučila za surogatstvo, te je tada više bila fokusirana na to da rodi zdravu bebu. Prevaru mu je oprostila, ali nažalost, Tristan se ipak vratio starim navikama. Nakon toga, više puta se pisalo o flertovima košarkaša sa devojkama, a da li je ovo zaista kraj i tačka na bilo kakvo pomirenje ikada, pokazaće samo vreme.

pritnscreen/instagram Pogledajte u galeriji kako su nekad izgledali Kloi Kardašijan i Tristan Tomson u doba najveće ljubavi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!