Da su godine samo broj dokazala nam je novim fotografijama Nikol Marfi (54)! Ova prelepa žena u 6. deceniji izgleda toliko dobro da joj na izgledu zavide i duplo mlađe devojke.

Nikol je pre dva dana snimljena prilikom šopinga. Paparaci su je uhvatili u sportskom izdanju, a do izražaja je došla njena zategnuta figura koja je rezultat čestih odlazaka u teretanu.

Nikol danas ne može da zamisli život bez treninga, ali priznaje da nije uvek bilo tako.

"Kada sam se prvi put porodila, nisam razmišljala o treniranju. Nisam odlazila u teretanu, jer se moje telo nije promenilo uopšte", rekla je svojevremeno.

Inače, Nikol sa proslavljenim komičarem Edijem Marfijem ima petoro dece, a najstarija od njih Brija ima 32 godine i skoro se udala za glumca Majkla Havijera. 

nikol marfi snimili paparaci na ulici
TheHollywoodFix.net / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nikol ističe da je redovan trening "kriv" za njen dobar izgled.

"Posle druge trudnoće kilogrami su se nakupili i znala sam da moram da počnem da vežbam, ako želim da izgledam dobro".

Kako dalje priča 5-6 puta nedeljno posećuje teretanu i kombinuje kardio treninge sa treninzima snage.

nikol marfi redovno trenira što je rezultiralo njenim savršenim telom
NYP/SBJ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Svako može da odvoji sat vremena dnevno za trening, nema izgovora. Možete da vežbate i kod kuće", kaže Nikol.

Što se tiče ishrane, Nikol uglavnom konzumira poteine i hranu bogatu vlaknima. Slatkiše i ugljene hidrate svodi na minimum, konzumira ih kada ih se baš uželi. Ističe da joj je veoma važno da bude vitalna i u formi kako bi mogla da isprati tempo svojih unuka.

Inače, ova lepotica jedno vreme zabavljala bila je u vezi sa NBA zvezdom Majklom Džordanom, a više njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Ona je najzgodnija baka


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!