Holivudski zavodnik Tom Kruz oduvek je bio simpatija obožavateljkama širom sveta, pogotovo nakon što se pojavio u sada već klasiku 'Top Gun" iz 1986. godine. Gotovo je svaka soba tadašnjih tinejdžera imala barem jedan njegov poster zalepljen na zidu, a on je bio sinonim za savršenog muškarca.

Godine su prošle i logično - učinile su svoje, ali učinio je i Tom. Svoj je izgled krenuo da se dorađuje plastičnim i estetskim korekcijama, a mnogi su zaključili da je preterano sa ubrizgavanje botoksa zbog čega je često u javnosti izgledao natečeno.

"Sve plastične operacije kojima se Tom Kruz podvrgao imale su negativne nuspojave. Lice mu nabubri, a on tu ne može da učini ništa osim da čeka da prođe", rekao je nepoznati izvor za magazin National Enquirer prošle godine.

Tom Kruz se podvrgao botoksu.
Youtube Tom Kruz prodaja velepnog imanja

Nakon dodele BAFTA nagrada 2016. godine plastični hirurg slavnih, Entoni Jun, uvrstio ga je na listu 10 najzaleđenijih lica u Holivudu tvrdeći da dobar plastični hirurg i dovoljno botoksa drže njegovo čelo zamrznutim u vremenu. "Da li je nemoguća misija u 50-im izgledati kao da vam je 30? Ne za Toma Kruza", naveo je tada.

Tom je pak u intervjuu za Playboy rekao da se plastičnoj hirurgiji nije podvrgao i da nikada ne bi. "Čuo sam ih, pročitao sam ih, shvatam da se pojavljuju, ali život mi se ne vrti oko toga da nekom nešto dokazujem", rekao je tom prilikom.

Tom Kruz nakon botoksa.
Profimedia 

"Šokantno je videti koliko se Tom Kruz promenio. Uspeo je da održi svoj dobar izgled toliko dugo vremena. Definitivno, čini se da se ugojio ili je reč o preteranom korišćenju filera. U tom slučaju, ovo je savršen primer kako, uz nedovoljnu stručnost lekara, fileri čine da izgledate starije", rekla je doktorica Pam Agulo za Radar Online ove godine.

Neki će reći godine, neki će reći plastika... Ipak, ako pogledamo Džordža Klunija koji u 61. godini i dalje odlično izgleda bez ikakvih korekcija, možemo reći da jednu godinu mlađi Kruz ne stari "dostojanstveno".

Upravo na najnovijim fotografijama koje su paparaci usnimili ispred The Dorchester hotela u Londonu glumac izgleda neprepoznatljivo.

Tom Kruz nakon svih plastičnih operacija.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

U crnom izdanju, izdeformiranog lica, ovoga puta obešenog, a ne otečenog... Svakako, postalo je jasno da je glumac na sebi svakako radio određene promene, a koje, vrlo verovatno nikada neće otkriti.

Kako se Tom menjao kroz godine, pogledajte u našoj galeriji.

Jannie Nikola Photography/Mega / The Mega Agency / Profimedia, NILS JORGENSEN / Shutterstock Editorial / Profimedia Slavni glumac nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!