Kristijano Ronaldo možda ima sve u životu - izgled, slavu, novac... ali očigledno da nekim stvarima ipak nije bio zadovoljan. Iako mu na mišićima zavidi gotovo svaki muškarac na planeti, kada je u pitanju njegov "ponos", situacija je potpuno drugačija.

Naime, strani mediji danima bruje o proceduri kojoj se Ronaldo podvrgao nekoliko puta, a to je ubrizgavanje injekcija botoksa u penis. Svrha ovog zahvata je da se dobije na "debljini i masi", od jednog do tri santimetra, a efekat traje do dve godine, piše španski "La Razón".

Kako se prenosi, cilj je povećanje užitka kako onog kome se botoks ubrizgava, tako i drugoj strani, te su mnogi sigurni da Georgina nema ništa protiv. Doduše, kako tvrde svetski hirurzi, ovako nešto još uvek nema garanciju da će se "primiti", a nije poznato da li Ronaldo spada u one kod kojih je zahvat bio uspešan.

Kristijano Ronaldo navodno je povećao penis.
CR7/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Inače, ovo je zapravo česta procedura koju redovno praktikuju zvezde filmova za odrasle, te je informacija da je tako nešto uradio i Ronaldo mnoge iznenadila. Doduše, nije tajna da je fudbaler pristalica estetskih zahvata kojima duguje lice deačaka iako se bliži četrdesetoj. Botoks mu je takoreći kao dobar dan, a praktikuje i druge tretmane ulepšavanja.

No, kada je u pitanju procedura povećanja penisa, mnogi su mišljenja da je Georgina ta koja Ronaldu "nabija komplekse" jer joj navodno nije odgovarala veličina njegovog polnog organa, no, da li u tim pričama ima istine, nije poznato.

SplashNews.com / Splash / Profimedia, Mangiarotti Manuele/IPA/ABACA / Abaca Press / Profimedia Ljubavna priča slavnog para

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!