Zvezda hit serije "Čuvari plaže" Dejvid Haselhof proslavio je svoj 70. rođendan i tom prilikom okupio sve one drage ljude sa kojima je godinama radio na ovom popularnom projektu.

Čuveni Mič Bjukenon nije skidao osmeh sa lica zbog svih onih koji su se pojavili na njegovoj zabavi, a među njima su se našli i Džeremi Džekson koji je i igrao njegovog sina na platnu, Dejvid Čokači, Keli Pakard i mnogi drugi...

Ipak, Dejvid je bio glavna zvezda, a kao spasilac u crvenim kupaćima gaćicama osvojio je publiku, posebno žene, te se slobodno može reći da mu je uloga Miča Bjkukenona obežila celi život.

Dejvid Haselhof proslavio je 70. rođendan.
Instagram 

Zanimljivo je da je serija otkazana nakon prve, premijerne sezone, ali glumac je verovao da ima potencijal i uložio je svoj novac i postao njen izvršni producent. Zbog toga je kasnije, kada je završilo njeno snimanje 2001. zaradio mnogo novca na emitovanja repriza.

Njegove kolege su mu poželele srećan rođendan i na mrežama, a ljudima je i dalje teško prihvate da holivudska legenda ima 70 godina, s obzirom da je i dalje izgleda daleko mlađe, a mlad je i duhom što umnogome duguje mlađoj supruzi Hejli Roberts koja se od njega ne odvaja.

Dejvid Haselhof ne odvaja se od svoje mlađe supruge.
Shutterstock 

Njihova ljubav započela je još pre 10 godina kada su se upoznali na snimanju jednog rijaliti šou programa u Velikoj Britaniji. Njihova priča je počela u trenutku kada ga je Hejli molila da joj pokloni svoj autogram, a on joj ga je obećao ako će s njim da izađe na večeru, a sve ostalo je istorija.

Dejvid Haselhof zaljubljen je i dalje u svoju 27 godina mlađu suprugu.
ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Razlika od 27 godina nije bila ama baš nikakva prepreka njihovoj ljubavi, a 2016. godine glumac ju je zaprosio, dok je Hejli u jednom od intervjua za magazina Hello izjavila kako je prosidba bila vrlo romantična i emotivna. Venčali su se na intimnoj ceremoniji u Italiji pred članovima porodice 2018. godine.

Pre nje, Dejvid je bio u braku s kolegicom Ketrin Hiklen i Pamelom Bač s kojom je dobio dve ćerke. 2007. godine našao se u središtu skandala kada je internetom kružio snimak njega u pijanom stanju. U pozadini se čuo glas njegove ćerke Tejlor En, koja ga je snimala i molila da prestane da se opija.

Dejvid je kasnije objasnio da je ćerka napravila taj video kako bi mogao da vidi kako se ponaša pod uticajem alkohola i da je namerno objavljen.

Zbog snimka je glumac tada izgubio prava viđanja obe ćerke, koje su tada bile maloletne. Dve godine kasnije je preko svog advokata poručio da se leči od alkoholizma.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!