Odnos Jelene i Novakove majke Dijane Đoković godinama je tema javnosti, ponajviše jer se već duže vreme spekuliše da njih dve nisu u najboljim odnosima. Da stvari zaista isu idealne dalo se naslutiti i po Dijaninim izjavama koja je otvoreno govorila da joj se ne dopada način na koji sin i snaja vaspitavaju decu, ali i to što su čak i decu uveli restrikcije kada su u pitanju pojedine namirnice, kao što je šećer.

- Oni nažalost retko dolaze, stvorili su svoju porodicu i oazu. Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane koju ne podržavam - rekla je Dijana jednom prilikom.

Takođe, ona je u jednom intervjuu otkrila i kakva je baka.

Dijana Đoković nije bila u dobrim odnosima sa Jelenom.
Nikola Krstic / Shutterstock Editorial / Profimedia 

- Jako sam srećna što imam unuke, što su mi podarili Stefana i Taru. Možda ne provodimo sa njima onoliko vremena koliko bismo želeli, ali i to što provodim zaista mi mnogo znači i nekako me vraća u detinjstvo, u period kad su moja deca bila mala, kad možda nisam imala vremena da se igram sa njima. Ja nisam tu da ih vaspitavam, to će mama i tata, ja sam tu da u njima uživam i da možda nekad prekršim neke stvari koje im ne dozvoljavaju, ali u tome i jeste čar - ispričala je Dijana.

Dijana Đoković navodno Jeleni zamera način na koji odgaja decu.
REAU ALEXIS / Sipa Press / Profimedia 

Na veliku radost Stefana i Tare, baka im priprema omiljena jela kad god joj se ukaže prilika, odnosno kada ih roditelji dovedu u Beograd.

- Kad god ima vremena pokušavamo da se vidimo, da odemo na jezero, da šetamo... Dođu kod nas kući, da i unuci osete tu toplinu doma kod bake i deke. Vole moje čuvene palačinke. Uvek se čuje: “Bako, spremi nam palačinke!”, pa se onda nadmećemo: "Koje ćete, bezglutenske ili normalne?", a Stefan kaže: "Bako, normalne, pusti te bezglutenske" - otkrila je uz osmeh Dijana Đoković u emisiji "Dok anđeli spavaju".

Na mečevima Dijana i Jelena nikada ne sede jedna pored druge, a kada god je to bilo moguće, zaobilazile su se u širokom krugu, no, to se izgleda promenilo nakon poslednjeg Vimbldona gde je Novakova majka bila vidno oduševljena kada je teniser pritrčao svojoj supruzi kako bi je poljubio nakon osvojene titule.

Dijana Đoković bila je vidno oduševljena kada je teniser pritrčao svojoj supruzi kako bi je poljubio nakon osvojene titule.
SEBASTIEN BOZON / AFP / Profimedia 

Sada su priče o pomirenju još glasnije nakon što su Novak, Jelena i Dijana otišli na koncert Dina Merlina u Crnoj Gori. Proslavljeni teniski as objavio je fotografiju sa njih dve i simbolično ih nazvao kraljicama.

Nole im je stavio i emodžije "kraljica", iznad glave, dok su njih dve nasmejano pozirale u njegovom zagrljaju. Da li je konačno sve loše ostavljeno po strani ostaje da vidimo, a mnogi se nadaju da su sada konačno zakopane "ratne sekire".

Novak, Jelena i Dijana Đoković bili su na koncertu Dina Merlina.
Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!