Slavna američka pop pevačica Lien Rajms godinama uživa u jednom od najskladnijih brakova u Holivudu, međutim ljubavnoj idili prethodio je skandal koji joj je obeležio karijeru i zbog kog se, po mišljenju mnogih, i povukla sa scene iako ima jedan od najmoćnijih vokala.

Pevačica je sreću našla sa velikim zavodnikom, inače glumcem Edijem Sibrijanom, međutim, njihova veza slomila je srca drugim ljudima. Naime, kada su se upoznali na snimanju filma "Northern Lights" oboje su već bili u brakovima. Međutim, emocije su se javile, a njih dvoje mesecima su varali partnere. Zapravo, oni se nisu ni toliko trudili to da sakriju.

Lien Rajms je sreću našla sa velikim zavodnikom, inače glumcem Edijem Sibrijanom
Shutterstock 

Bivša supruga glumca Brendi Glenvil zapravo i dan-danas zamera pevačici što joj je "ukrala" Sibrijana sa kojim je dobila dva sina, a u svojoj knjizi "Drinking & Tweeting and other Brandi Blunders" bivša zveda "Domaćica sa Beverli Hilsa" otkrila je kako je saznala da je suprug vara. Napisala je da je izašla s njima na večeru i da su se LiEn i Edi plazili jedno drugom.

"Ova žena, koju sam tek upoznala, provela je više vremena flertujući s mojim mužem nego provodeći vreme sa svojim. A Din je, blagosloven bio, jeo svoj suši, smejao se u svim pravim trenucima i pretvarao se da ne vidi tačno ono što je ispred njega", navela je.

Kasnije te noći zajedno su otišli na karaoke i Brendi tvrdi da je LiEn dovela Edija na pozornicu da peva sa njom umesto sopstvenog muža Dina Šeremeta.

LiEn Rajms varala je Dina Šeremeta.
Shutterstock 

"Gledala sam Edijevo nasmejano lice na toj glupoj pozornici i nagnula se prema Dinu s rečima: 'Znaš da se oni je*u, zar ne'", prepričala je situaciju. Brendi je rekla da joj Din nije odgovorio.

"To mi je reklo gotovo sve što sam trebala da znam, i on je to znao, ali poput mene, nije imao nikakve dokaze osim tog osećaja u stomaku, i odlučio je to da ignoriše neko vreme", dodala je.

Pročitajte još: ZARADILA MILIONE NA MUŽEVOJ PREVARI: Raskrinkala ga je javno i postala bogatija od njega i kad nije plaćao alimentaciju

Brandi Glanvil opisala je kako je uhvatila Edija Sibrijana u prevari.
Shutterstock 

Zatim je LiEn upitala Edija da želi da liže pred Brendi, na šta je "domaćica sa Beverli Hilsa" rekla da je bila kap koja je prelila čašu.

"Šta se s vas dvoje dođavola događa? Imate li vas dvoje nešto što biste mi hteli reći?", ljutito ih je upitala. LiEn joj je tada rekla da je "luda", dok ju je Edi uspeo uveriti da se ništa ne događa.

Sve do 2009. godine kada su mreže bile preplavljene fotografijama Edija i LiEn dok se ljube tokom romantične večere. Rajms je nakon toga okončala razvod sa Dinom, dok je priča sa Brendi trajala nešto duže. Ipak, u godinama koje slede ona je popustila i čak dozvolila sinovima da provode vreme sa ocem i njegovom devojkom.

Lien Rajms je i dalje u srećnom braku sa Edijem.
Instagram 

Pevačica i glumac venčali su se 2011. godine, a nešto kasnije pojavile su se i spekulacije da je ona u drugom stanju. Međutim, kasnije su američki mediji pisali da Rajmsova zapravo ne može da ima decu.

Lien Rajms uspela je da se izmiri sa porodicom bivšeg muža.
Instagram 

Par je imao i svoj rijaliti šou "LeAnn & Eddie" kako bi povratili popularnost, a tokom karantina ratne zekire su konačno zakopane, te su danas bliski i sa Edijevom bivšom suprugom Brendi, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod.

Instagram LiEn Rajms i dalje uživa u skladnoj ljubavi sa nekadašnjim ljubavnikom, a danas suprugom Edijem Sibrijanom.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

ŠOK PREOKRET! Milica Pavlović ipak neće da tuži Anu nikolić zbog pesme? Oko jedne stvari se lomi AFERA PROVERENO KREĆE NOVIM TOKOM Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!