Brendi Glanvil, koja je najveću popularnost stekla zahvaljujući rijaliti šou programu "Real Housewives of Beverly Hills" proslavila je svoj 50. rođendan na spektakularan način, baš kako to samo ona ume. Nekadašnja manekenka pojavila se u jednom restoranu u Zapadnom Holivudu gde je organizovala proslavu u velikom stilu i pokazala da su godine samo broj.

Pink korset haljina koja je kraća s prednje strane istakla je u prvi plan njene duge noge, a slavna zvezda nije skidala osmeh sa lica. Uostalom, danas ima sve razloge da bude srećna - iako je u prošlosti prošla kroz nimalo zavidan period kada je gotovo ostala na ulici nakon razvoda od bivšeg, danas živi život na visokoj nozi, i to isključivo sopstvenom zaslugom, s obzirom da se njene knjige rasprodaju "kao alva", a i rijaliti joj je doneo brojne unosne ugovore i projekte. 

Brendi Glanvil proslavila je svoj 50. rođendan.
HEDO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

No, kako je sve počelo? Brendi je mnogo pre nego što će široj javnosti biti poznata kao rijaliti učesnica, bila priznata manekenka koja je karijeru otpočela sa 16 godina. S obzirom da je bila problematično dete, manekenstvo ju je spasilo poroka.

Naime, ona je u srednjoj prodavala marihuanu, zahvaljujući svom ocu koji je uzgajao. Ona je to kasnije i otkrila u svojoj knjizi, zbog čega otac nije želeo da priča sa njom, a pomirila se sa njim tek kada je prste umešala njena prijateljica Jolanda Hadid. 

Inače, Brendi se preselila u Francusku sa 16 godina i potpisala ugovor sa čuvenom agencijom Elite Model Management. Već sa 17 krasila je najveće modne časopise poput Glamour-a i Cosmopolitan-a, a bila je zaštitno lice Chanela, Armanija i brenda Gucci, i radila recije za Valentino, Versaće i druga velika imena.

Putovala je od Hamburga, Minhena, pa do Los Anđelesa, Njujorka i Tokija, i radila kako kampanje tako i reklame, sve do 90-ih kada se vratila iz Evrope za Ameriku i upoznala supruga. 

Ova modna pista koja je postala rijaliti zvezda vratila se u LA 90-ih godina nakon svog boravka u Evropi i upoznala svog budućeg muža (kasnije bivšeg muža) Edija Sibrijana u noćnom klubu. Edi je bio zvezda u uponu, ona popularna manekenka, te ne čudi što su iskrice između njih omdah planule. 

Venčanje je usledilo 2001, skoro godinu i po nakon što je Edi zaprosio u novogodišnjoj noći 1999. sa dijamantskim prstenom od 3 i više karata. Ceremoniji je prisustvovalo 200 prijatelja i porodice, a održana je na plaži Ritz-Carlton južno od Los Anđelesa. Brendi je bila ludo zaljubljena u supruga, kojem je rodila dva sina.

Na smaom početku njihovog braka, Brendi je ostala u Los Anđelesu jer je bila vezana modeling angažmanima, dok se Edi preselio u Njujork, takođe zbog posla. Međutim, nakon što su dobili sinove, Brendi je odustala od manekenstva i počela da brine o svojim dečacima full-time, što je bio dogovor sa glumcem, koji je odlučio da će on biti taj koji privređuje. 

Brendi Glanvil je zaprosio Ed i oženio nakon godinu dana.
Shutterstock 

Nažalost, veoma brzo su počele da kruže priče o Edijevim aferama, ali nijedna nije uzdrmala njihov brak kao ona sa njegovom sadašnjom ženom, pevačicom LiEn Rajms. 

Naime, pevačica i glumac upoznali su se na snimanju filma "Northern Lights", a i ona je tada bila u braku. Emocije su se javile, a njih dvoje mesecima su varali partnere. Zapravo, oni se nisu ni toliko trudili to da sakriju.

LiEn Rajms i Edi su se upoznali na snimanju filma.
Shutterstock 

Bivša supruga glumca Brendi Glenvil zapravo i dan-danas zamera pevačici što joj je "ukrala" Sibrijana sa kojim je dobila dva sina, a u svojoj knjizi "Drinking & Tweeting and other Brandi Blunders" bivša zvezda "Domaćica sa Beverli Hilsa" otkrila je kako je saznala da je suprug vara. Napisala je da je izašla s njima na večeru i da su se LiEn i Edi plazili jedno drugom, odnosno "palacali jezicima" kako je kasnije rekla.

"Ova žena, koju sam tek upoznala, provela je više vremena flertujući s mojim mužem nego provodeći vreme sa svojim. A Din je, blagosloven bio, jeo svoj suši, smejao se u svim pravim trenucima i pretvarao se da ne vidi tačno ono što je ispred njega", navela je.

Kasnije te noći zajedno su otišli na karaoke i Brendi tvrdi da je LiEn dovela Edija na pozornicu da peva sa njom umesto sopstvenog muža Dina Šeremeta.

"Gledala sam Edijevo nasmejano lice na toj glupoj pozornici i nagnula se prema Dinu s rečima: 'Znaš da se oni je*u, zar ne'", prepričala je situaciju. Brendi je rekla da joj Din nije odgovorio.

lien rajms varala je muža.
Shutterstock 

"To mi je reklo gotovo sve što sam trebala da znam, i on je to znao, ali poput mene, nije imao nikakve dokaze osim tog osećaja u stomaku, i odlučio je to da ignoriše neko vreme", dodala je.

Zatim je LiEn upitala Edija da želi da liže pred Brendi, na šta je "domaćica sa Beverli Hilsa" rekla da je bila kap koja je prelila čašu.

"Šta se s vas dvoje dođavola događa? Imate li vas dvoje nešto što biste mi hteli reći?", ljutito ih je upitala. LiEn joj je tada rekla da je "luda", dok ju je Edi uspeo uveriti da se ništa ne događa.

Sve do 2009. godine kada su mreže bile preplavljene fotografijama Edija i LiEn dok se ljube tokom romantične večere. Rajms je nakon toga okončala razvod sa Dinom, dok je priča sa Brendi trajala nešto duže. Ipak, u godinama koje slede ona je popustila i čak dozvolila sinovima da provode vreme sa ocem i njegovom devojkom.

LiEn danas može da se druži sa Edijevim i Brendinim sinovima.
Instagram 

Pevačica i glumac venčali su se 2011. godine, a nešto kasnije pojavile su se i spekulacije da je ona u drugom stanju. Međutim, kasnije su američki mediji pisali da Rajmsova zapravo ne može da ima decu.

Par je imao i svoj rijaliti šou "LeAnn & Eddie" kako bi povratili popularnost, a tokom karantina ratne zekire su konačno zakopane, te su danas bliski i sa Edijevom bivšom suprugom Brendi. 

Lien i edi danas su bliski sa Brandi Glanvil.
Instagram 

Ipak, do pomirenja nije lako došlo. Edi je bivšu suprugu ostavio bez novca, a branio je i da sinove pokazuje pred kamerama rijalitija. Glumac je izbegavao i da plaća alimentaciju, te je Brendi finansijsku nezavisnost videla u "Domaćicama", i pisanju, što joj je oduvek bio hobi. 

Srećom, knjiga je bila hit, a potom i druge, a samo na njima uzela je 5 miliona dolara. Njeno bogatstvo se procenjuje da je između 8 i 10 miliona dolara, a Ediju oko 9, čime je postala bogatija od bivšeg koji ju je sramno ponizio.

Brendi je naterala bivšeg da plati njeno vaginalno podmlađivanje

Zanimljivo je da je Brendi u jednom trenutku naterala bivšeg i da "plati" za aferu, tako što ga je naterala da preuzme troškove za njeno vaginalno podmlađivanje. 

"Ova prilično intenzivna operacija imala je još intenzivniju cenu: 12.000 dolara", napisala je Brandi u nekoj od knjiga. 

"Potpuno nova vagina bi bila vagina bez Edija… Odlučila sam da, pošto mi je Edi uništio vaginu, može da plati novu. Dala sam   doktorskoj ordinaciji broj Edijeve kreditne kartice", napisala je Glanvil koja danas živi život punim plućima i više je ne zanima ni bivši muž, ni njegova supruga.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!