Milica Pavlović nikada nije krila da je rodom iz sela iz okoline Leskovca za koje je vežu brojne uspomene, a sada je priznala koliko joj je bilo teško da se prilagodi životu u Beogradu i kakve je to promene sa sobom donelo.

"Meni je najteže palo to što u vašoj zgradi ne znaju da vam kažu: 'Dobar dan, dobro jutro i laku noć'. Nisam na to navikla. Na selu smo svi bili kao jedna porodica. Svakog starijeg moraš da pozdraviš, to je bilo osnovno. Mislim da bih dobila šamar da se nekome nisam javila na ulici", otkrila je pevačica koja se trudi da i dalje bude dobar primer mladima.

Milica pavlović ne krije da se teško prilagodila životu u Beogradu.
printscreen/instagram 

Tako je nedavno postala i zaštitno lice jedne kompanije za proizvodnju ekoloških autobusa, a na pitanje kada se poslednji put vozila autobusom odgovorila je:

"Kada bi ti znala koliko puta sam se ja vozila gradskim autobusom... Vozila sam se i sa 13, 14 godina kada sam bila u školi pevanja Aleksandre Radović. Zapisivala sam brojeve autobusa, trolejbusa, stanica, da znam na kojoj silazim i gde treba da pređem da uđem u drugi. Nemam utisak kao da je to bilo nešto davno".

Pevačica je otkrila da ima položen vozački ispit, ali i zašto ne vozi.

"Položila sam, ali ne vozim. Otkriću sada. U jednom trenutku sam se zakucala u zid u garaži zgrade u kojoj živim. I onda su mi se vratila sećanja udesa koji sam imala 2011. godine i te dve operacije kada sam umalo ostala bez ruke. Čekam da me prođe. Sada imam vozača", ispričala je lepa Milica Pavlović.

Milica Pavlović ne vozi automobil iako ima položeno.
ATA Images 

Podsetimo, pevačica je jednom prilikom ispričala detalje stravične nesreće iz 2010. godine koja se dogodila u Švajcarskoj kada se sa drugovima vraćala sa proslave.

"Vozio je verenik moje drugarice iz Švajcarske. Valjda je dao preveliko ubrzanje, ne sećam se. Ja sam sedela iza suvozača i pričala sam sa drugaricom tako da se i dan danas ne sećam šta se dogodilo. Samo se sećam da sam čula jak zvuk udarca, udarali smo u tunelu levo – desno i izašli smo na drugom kraju tunela i tada je auto stao", izjavila je Pavlovićeva.

Ona se prisetila i momenta kada je shvatila da ne oseća svoju ruku.

"Onda jedna operacija, pa druga, pa doktor ne prihvata da me operiše jer imam tri, četiri preloma. Na kraju su me ipak operisali i tada sam dobila metal. Rekli su mi da budem srećna ako povratim šezdeset posto funkcija u ruci. Ali ja sam bila uporna, vežbala sam sama, hranila se zdravo, čitala o tome na internetu i na kraju sam za nekih pet meseci uspela da povratim sve funkcije u ruci. Imala sam šipku u ruci koju sam izvadila za vreme takmičenja", bila je iskrena pevačica u emisiji "Iz profila" i dodala da je i dalje u dobrim odnosima sa dugaricom i njenim verenikom koji je vozio autotog kobnog dana.

Inače, lepa pevačica poslednjih nedelja u žiži je interesovanja i zbog celokupne situacije sa pesmom "Provereno" zbog čega je odlučila da tuži koleginicu Anu Nikolić, međutim, sada je došlo do potpunog preokreta, a šta je lepa pevačica sada odlučila pogledajte u videu u nastavku teksta.

ŠOK PREOKRET! Milica Pavlović ipak neće da tuži Anu nikolić zbog pesme? Oko jedne stvari se lomi AFERA PROVERENO KREĆE NOVIM TOKOM Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!