DRUG IZ ŠKOLSKE KLUPE JE RAZOTKRIO! Ovo je prava istina o Milici Pavlović, on je poznaje još dok NIJE BILA POZNATA!

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović poslednjih nedelju dana u centru je pažnje kompletnog regiona budući da je njen četvrti studijski album „Posesivna“ uspeo da izazove pravu eksploziju i u rekordnom roku postane apsolutni hit.

milica pavlović
Privatna arhiva 

Čestitke za album, koji je prvi uspeo da zabeleži rezultat da apsolutno svih 12 pesama uđe u trending na sajtu Jutjube, pristižu sa svih strana, a na Seksi Senjoritu su posebno ponosni ljudi koji je poznaju iz perioda kada još uvek nije bila poznata.

Naime, njen drug iz školske klupe Stefan, koji je danas član njenog benda koji je prati na nastupima, se oglasio na društvenoj mreži Instagram.

milica pavlović na početku karijere
Privatna arhiva 

- Od zajedničkih školskih dana do zajedničke bine na nastupima, putovanja, snimanja spota... Svedok sam tvog rada, truda i ulaganja u sebe, imam mnogo slika sa nastupa i snimaka ali mi fali još jedan zajednički selfi sa koncerta u Areni. Ispuni mi tu želju i obraduj svoje fanove jednim takvim spektaklom što pre – napisao je Stefan.

milica pavlović sa školskim drugom
Privatna arhiva 

Pavlovićeva svakako spada u red najvrednijih i najpopularnijih izvođača sa domaće scene, a kako je „Posesivna“ startovala u punom sjaju nema sumnje da postoji mogućnost da veoma brzo ispuni želju svom nekadašnjem školskom drugu, a danas saradniku.

milica pavlović
Privatna arhiva 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši