PILOT JE ODMAH REAGOVAO! Milica Pavlović poletela za Crnu Goru, ali je nastao HAOS U AVIONU

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović je pre samo četiri dana objavila svoj četvrti studijski album „Posesivna“ i napravila potpuni haos u našem regionu.

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović je objavila svoj četvrti studijski album „Posesivna“ i napravila potpuni haos u regionu.
Nemanja Nikolić/Kurir 

Pesme se već bliže neverovatnoj cifri od 10 miliona pregleda na sajtu Jutjub, po prvi put se desilo da jednom izvođaču sve numere završe u trendingu, a Pavlovićeva na svakom koraku dobija pohvale i komplimente za novi album.

Poslednja situacija se desila na letu za Crnu Goru, kada su pilot, inače prva žena u našoj zemlji koja upravlja avionom, i stjuardese saznale da se na letu nalazi i Pavlovićeva.

Milica Pavlović u spotu za novu pesmu.
Youtube 

Naime, kada su ugledale pevačicu imale su potrebu da joj udele komplimente da joj divno stoji plava boja kose, ali i da poslednjih dana ne gase pesme sa njenog novog albuma „Posesivna.

- Danas je sa mnom letela najlepša plavuša na našoj estradi i dobila sam poklon. Kakva divna i normalna devojka – napisala je pilotkinja na društvenoj mreži Instagram.

Milica je ostala bez teksta povodom ove situacije, te kaže da je na tom letu posebno uživala.

Milica Pavlović izbacila novi album.
Youtube 

- Iskreno, raspametila sam se. Pilotkinja i stjuardese su toliko divne, lepe i uspešne žene, i ostavile su predivan utisak na mene. Ja sam generalno neko ko se sam bori u životu, uvek sam na ženskoj strani i oduševim kada vidim uspešne, pametne i sposobne žene. I drago mi je da i one mene prepoznaju, podržavaju i slušaju moju muziku – kaže uz osmeh Milica.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši