Berni Eklston možda ima 91 godinu ali to ga ne zaustavlja da živi život punim plućima. On je pre malo više od godinu dana dobio četvrto dete sa izabranicom Fabijanom Flosi koja je od njega mlađa 46 godina, a kako stvari stoje, sada radi na još jednom.

Naime, izvor blizak Eklstonu kaže da čine sve što je u njihovoj moći kako bi njegov sin Ejs što pre dobio brata ili sestru, a da priče nisu bez osnova potvrdio je i sam vlasnik Formule 1 kada je pre nekoliko meseci istakao da mu se dopada to što provodi dosta vremena sa sinom, te da će možda uskoro njihova porodica biti uvećana za još jednog člana.

Berni Eklston želi još jedno dete.
pritntscreen/instagram 

Inače, Berni je prošle godine razbesneo javnost kada je rekao da "neće menjati sinu pelene niti ga hraniti jer za to postoje majke".

"Radim šta je potrebno i kada je to potrebno. U ovom trenutku to nije nužno jer su žene za to", izjavio je tada Berni u jednoj emisiji. Da se Berni i dalje drži toga svedoče i nove fotke na kojima njegova devojak Fabijana obleće oko njihovog sina dok joj pomažu bebisiterke, dok on uživa na plaži u toplom danu.

Berni Eklston uživao je na plaži dok se njgova izabranica mučila sa detetom.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Inače, Bernijeva ćerka Petra udaje se ovog vikenda, a to je ocu saopštila tek pre par dana. Ipak, lokaciju mu nije rekla, ali se ponosni otac nada da će biti srećnija u ovom odnosu nego ranije.

"Sema ne poznajem dobro jer žive u SAD-u i ne viđam ih često", kaže Berni. "Sreo sam ga nekoliko puta i sviđa mi se. Nadam se da ću ga malo bolje upoznati. Upravo su se nedavno vratili u Englesku i veselim se odlasku na njihovo venčanje i susretu s njima", priznao je.

Petra Eklston se udaje ovog vikenda.
Instagram 

Kaže da nije bio uključen u organizaciju venčanja te da "nema pojma da će biti veliko i raskošno ili skromnije".

"Ne znam nikakve detalje. Samo znam da moram biti tamo ovaj vikend. Čekam da me Petra pozove da mi da sve informacije", rekao je Berni. Zanimljivo je i da je Petra koja iz prethodnog braka ima troje dece, pre dve godine dobila četvrto dete sa svojim verenikom Semom, a njena ćerkica starija od sina njenog oca.

Berni pored Petre (33) iz braka sa Slavicom ima i stariju ćerku Tamaru (37), dok je u prvom braku sa Ajvi Bamford dobio ćerku Deboru koja ima 66 godina i za koju često na mrežama kažu da bukvalno može da bude baka njegovom sinu Ejsu.

Berni eklston nedavno je otkrio da se njegova ćerka iz drugog braka udaje.
pritnscreen/instagram 

Da li će uskoro porodica Eklston dobiti i petog člana ostaje da vidimo, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritntscreen/instagram Berni Eklston uživa kraj svoje 46 godina mlađe žene

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!