Finale Vimbldona se bliži, te ne čudi što su Novak i Jelena Đoković pod budnim okom javnosti koja prati svaki njihov korak ili potez. Ipak, i ovog puta, od njih se nije odvajala misteriozna žena sa kojom se, čini se, dogovaraju o svemu, i koja u njihovim životima igra jednu od glavnih uloga.

U pitanju je Elena Kapelaro, koja je menadžerka Novaka Đokovića i zadužena za odnose sa javnošću, i upravo je ona zaslužna za Novakov imidž. Slavnog tenisera upoznala je još pre deset godina kada je njen suprug Eduardo Artaldi u okviru kompanije Serđo Takini, italijanskom firmom za sportsku opremu, potpisao ugovor sa Đokovićem.

elena kapelaro se ne odvaja od Đokovića.
Hasenkopf / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Praktično smo živeli zajedno. Elena i ja smo pokušali da stvorimo atmosferu koja mu je neophodna znajući koliko vremena provodi putujući po svetu, a da je odvojen od porodice", izjavio je jednom prilikom Artaldi.

Novak Đoković se za sve konsultuje sa Elenom Kapelaro.
Clive Brunskill / AFP / Profimedia 

S obzirom da je Novak poznat kao neko ko radi na sebi, i konstantno usavršava svoj tim, ne čudi što je potražio usluge najbolje od najboljih kako bi poboljšali njegov imidž i kako bi njegova karijera još dugo išla uzlaznom putanjom. Na scenu je tada stupila Elena sa kojom se Đokovići savetuju oko svake odluke, a njena reč, za njih je amin.

Elena kapero je novakova agentkinja za odnose sa javnošću.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Od agentkinje se gotovo ne odvajaju, a da Elena radi više nego dobar posao svedoči i Novakov gotovo besprekoran imidž u javnosti i sve veća popularnost koju uživa iz dana u dan.

INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia, James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia Menadžerka Novaka Đokovića, Elena Kapelaro

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!