Lepe vesti u domu proslavljenog holivudskog glumca i režisera Kventina Tarantina - njegova supruga Danijela donela je na svet njihovo drugo dete. Nakon sina koji je rođen u februaru 2020. godine, sada je njihova porodica bogatija za devojčicu.

- Danijela i Kventin Tarantino sa zadovoljstvom objavljuju da je Danijela 2. jula 2022. godine rodila njihovu devojčicu- naveo je par u zajedničkom saopštenju.

Kventin i Danijela Tarantino postali su roditelji ćerkice.
Shutterstock 

Ime devojčice još nije poznato, a zanimiljivo je da su mnogi mislili da je njihov sin dobio ime po glumcu Leonardu Dikapriju sa kojim Tarantino obožava da srarađuje. Ipak, slavni režiser je ove navode negirao.

Kventin Tarantino dobio je drugo dete.
Shutterstock 

- Svesni smo da će ljudi pretpostaviti da je dobio ime po Leonardu Di Kapriju. Nema ništa loše u tome, ali...dobio je ime po dedi moje supruge, ali i zato što je, u našim srcima mali lavić, rekao je reditelj.

Kasnije je objasio kako je postao emotivano otkako je postao tata.

- Ako budem previše pričao o tome, već ću početi da plačem. Ne mogu čak ni da vidim njegovo ime napisano na papiriću, a a da ne zaplačem. On je moj mali Leo, mali lav. Jednostavno, kad je on u pitanju, on je najšarmantnije biće koje sam video u životu - rekao je glumac i režiser kog smatraju za jednog od najvećih mačo muškaraca u Holivudu.

Kventin Tarantino uživa u ljubavi sa suprugom Danijelom.
Shutterstock 

Ljubavna priča Tarantina i 20 godina mlađe Danijele, ćerke izraelskog pevača i tekstopisca Tzvike Pika počela j još 2009. kada se desio sudbonosni susret dok je reditelj promovisao svoj film 'Nemilosrdni gadovi' u Izraelu.

Mnogi su govorili da je sa njim samo zbog novca, ali je njihova ljubav sve demantovala. Verili su se 2017, a intimno venčanje je održano u novembru 2018. godine u Los Anđelesu. Par danas živi u Tel Avivu i trude se da sina Lea odgajaju da priča oba jezika.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!