U poslednje vreme, nijedan veći modni događaj ne može da prođe bez zanosne Tine Kunaki. Nevezano da li je sama ili sa Vensanom, činjenica je da lepa manekenka privlači pažnju na svakom koraku, a zahvaljujući pažljivo odabranim kombinacijama svrstana je u vodeće trendseterke sveta.

Apsolutnu dominaciju pokazala je još jednom i to na otvaranju Nedelje mode u Parizu, na reviji brenda Schiaparelli, koju je pratila iz prvog reda. Zanosna brineta pojavila se u jednostavnoj crnoj haljini koja prati liniju tela a koja oko vrata ima zlatni lanac, a ceo look upotpunila je papučama sa visokom potpeticom.

Tina Kunaki oduševila je na Nedelji mode u Parizu.
Cyril Pecquenard / KCS Presse / Profimedia 

Svoju divlju kosu ovog puta vezala je u kiku, a na sve to nosila je minimum šminke koja je samo naglasila njeno lepo lice.

Tina Kunaki pojavila se u uskoj haljini.
JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia 

Ovog puta došla je bez Vensana, ali nije isključeno da ćemo ih videti zajedno na nekim narednim revijama, kao što je to bio slučaj nedavno, kada su svojim letnjim izdanjem očarali prisutne na reviji Jacquemus.

Tina se tada pojavila u nestvarnoj crnoj, providnoj haljini koja je sve atribute istakla u prvi plan. Zato i ne čude i komplimenti kojima Tinu često obasipaju, počev od toga da je "Vensan pravi srećnik", pa sve do toga da je poput boginje.

Tina Kunaki nedavno je oduševila providnom kreacijom.
Profimedia 

"Da je Bog žena, ovako bi izgledao", glasio je jedan od hiljada i hiljada komentara.

Inače, Kunki je Kasela upoznala sa jedva navršenih 18 godina, a nije trebalo mnogo da između njih planu emocije. U braku su od 2018. godine, a dobili su i ćerkicu Amazoni.

Zbog razlike u godinama njihova veza bila je dočekana na nož i prognoziran im je brz kraj, međutim, 4 godine kasnije, njihova ljubav je i dalje jaka kao i prvog dana, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

- / SGP / Profimedia, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Tina Kunaki i Vensan Kasel u poslednje vreme sve se češće pojavljuju na svečanostima i revijama, dok smo ih ranije zajedno viđali uglavnom na plažama Brazila.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!