Bivši košarkaš Marko Jarić na svom Instagram Storyju objavio je video svojih ćerki Valentine i Siene kako igraju košarku.

Valentina i Sienna gađaju mali koš koji je postavljen na crnim pločicama u dnevnom boravku, a po svemu sudeći video je snimljen u njegovoj luksuznoj vili u Beogradu čije je uređenje navodno koštalo 200 hiljada evra.

Ćerke Marka Jarića I Adriane Lime Instagram/marko_jaric10

Vrednost vile procenjuje se na tri miliona evra, a da se košarkaš potrudio oko njenog uređenja dokazuju i fotografije koje je prošle godine objavio na svom Instagramu pohvalivši se pogledom.

Podsetimo, nedavno su srpski mediji na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu uhvatili Marka i njegove ćerke pri dolasku u Srbiju, a po sina i unuke došao je košarkašev otac Srećko Jarić.

marko jarić sa ćerkama.
Instagram 

Marko često deli fotografije sa svojim mezimicama pa su mnogi ostali potpuno iznenađeni u kakve su lepotice izrasle njegove ćerke.

Valentina i Siena su od majke Adriane Lime nasledile vanserijsku lepotu, a od oca ljubav prema sportu.

Iako su se rastali 2014., a zvanično razveli 2016. godine, par je ostao u dobrim odnosima, prvenstveno zbog dece. 2020. godine proširile su se priče o pomirenju na temelju fotografija.

ćerka marka jarića i adriane lime.
Instagram 

Ipak, nisu krili da su i nakon kraha ljubavi pokušali su braku da daju još jednu šansu, ali ostalo je na tome da se posvete deci. Odmah nakon što se Adriana oprostila od karijere Victorijinog anđela, posvetila se vaspitanju devojčica, a jednom prilikom je izjavila da su joj deca najveća inspiracija.

"Teraju me napred. Upravo zato što znam da me gledaju, trudim se da budem najbolji primer", rekla je tada ponosna majka dve djevojčice. Valentina i Siena uskoro će dobiti brata, jer Lima sa sadašnjim verenikom Andreom Lemersom čeka treće dete.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!