Glumac koji je obećavao, Edvard Furlong danas ima 44 godine, a mnogi njegovi fanovi uvereni su da su za veliku promenu koju vide na novim fotografijama glumca krive teške droge koje je glumac konzumirao.

Velika je promena od vremena kada je bio perspektivana dečija zvezda koja je osvajala srca tinejdžera širom sveta do osobe kakva je danas. U tome su mu pomogli skandali sa drogom sa kojima se susreo već 90-ih, a s obzirom na to da nije želeo da prestane da je konzumira, posledice su ostavile traga na njegovu telu i licu, zbog čega se dugo nije pojavljivao u javnosti.

Na retkim paparaco fotografijama koje bi nastale kada bi se fotografi posrećilo da ga uhvate u javnost, Edvard bi izgledao zapušteno i neuredno, zbog čega ga mnogi ne bi ni prepoznali.

Edvard Furlong je danas neprepoznatljiv.
Ouzounova / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Odrastanje

Furlongovo odrastanje nije obećavalo da će imati normalan život. Nije poznavao svog oca. Njegova majka je na kraju izgubila kontrolu nad njim, što je dovelo do toga da su je Edvardova tetka i ujak tužili za starateljstvo i odgajali ga do njegovih ranih tinejdžerskih godina.

Ljubavni život

Furlong je bio u vezi sa 29-godišnjom Džekelin Domac koja mu je bila mentor na snimanju filma Terminator 2: Sudnji dan. Imao je 15 godina.

Na kraju je postala njegov menadžer, iako je učinila malo da usmerava njegovu karijeru na bilo koji smislen način. Furlong je glumio u brojnim kritičkim i komercijalnim neuspesima, poput filma „Brainscan“, od kojih nijedan nije bio ni blizu repliciranja uspeha „Terminatora 2: Sudnji dan“.

Edvard Furlong danas niko ne prepoznaje.
Ouzounova / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Njegove zavisnosti su ga sprečile da dobije Džona Konora u nastavku filma o Terminatoru 2002. godine, zbog čega je uloga pripala Niku Stalu.

Tužba za zlostavljanje

Zbog veze s Džeklin posvađao se s prodicom s kojom je na kraju završio na sudu.

Domac mu je postala verenica, ali njihova ljubavna priča nije dugo traja. Nakon što se poslovni i ljubavni odnos završio, ona ga je tužila i navela da joj duguje novac koji je zaradila kao njegova menadžerka, a tada je tvrdila i da ju je fizički zlostavljao.

Drogirao sina

Edvard Furlong je odlučio da priuži još jednu šansu ljubavi, te je njegovo srce osvojila glumica Rejčl Bela s kojom je bio u braku od 2006. do 2014. godine, a dobili su i sina Ethana.

Ona je zatražila razvod, a sina je mogao da viđa samo uz nadzor jer su u krvi tada malenog Ethana pronađeni tragovi droge. Test urađen na trogodišnjaku pokazao je da je pozitivan na kokain. Zabranjen mu je prilazak bivšoj ženi i dobio je uslovnu kaznu od tri godine.

Karijera

Njegova karijera ponovno je krenula uzlaznom putanjom 1997. godine zahvaljujući filmu "American History X", u kojem je glumio s Edvardom Nortonom, a uloga mladića s poteškoćama donela mu je nekoliko nominacija za filmske nagrade.

Kako danas Edvard Furlong
printscreen/youtube 

Pred sudom je priznao da je doživeo potpuni bankrot, a završio je i u zatvoru. Mnogi kolege s kojima je radio slažu se da je Edvard bio veliki talenat, a pre dve godine radio je na filmu "Terminator: Dark Fate". Njegov angažman trajao je samo jedan dan, a kritika o tom filmu imala je podieljena mišljenja.

Danas se čini da glumac nema problema sa zakonom, a na internetu se mogu naći i navodi da će se pojaviti u akcionom filmu "Karma".

Zatvor umesto odvikavanja od zavisnosti

U martu 2013, osuđen je na šest meseci zatvora pošto je fizički nasrnuo na Moniku Kinu, svoju bivšu devojku. Ponuđeno mu je da, umesto zatvorske kazne, ode na rehabilitaciju od droge, ali je radije odabrao zatvor. Nakon toga izgubio mu se svaki trag u medijima, a godinama se nije znalo gde je, da li je živ, kao ni od čega živi.

printscreen/instagram Edvard Furlong nekad i sad.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!