Belu Hadid paparaci su uhvatili u šetnji Njujorkom sa njenim dečkom, umetničkim direktorom Markom Kalmanom.

25-godišnja manekenka nosila je letnju kombinaciju koja je bila sačinjena od bele suknju i topa, a preko ramena je prebacila karirani tamnocrveni šal.

Prošetali su Njujorkom, gde je Bela nosila Marc Jacobs reviju, samo nekoliko nedelja nakon što su zajedno uživali na karipskom odredištu St. Barts.

Bela Hadid u šetnji s dečkom Markom
Robert O'Neil/Backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Bela je vezu službeno potvrdila na Instagramu prošlog juna fotografijom iz Francuske, gde su bili na filmskom festivalu u Kanu.

Navodi se da su nastavili romansu u Njujorju usred pandemije koronavirusa, dok su marljivo pazili da nikada ne budu uhvaćeni zajedno.

Bela čak i sada retko razgovara o Marku u intervjuima, a dugovečnost njihove veze pripisuje činjenici da su ostali diskretni.

Bela Hadid trpi prozivke zbog dečka
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Mislim da su zato stvari potrajale. Kada drugim ljudima date prostora da imaju mišljenje o stvarima koje su vam tako lične, to vas truje", rekla je za Vogue.

Podsetimo, Bela je u njemu pronašla mirnu luku nakon raskida višegodišnje, burne veze s muzičarem The Weekndom s kojim je nekoliko puta raskidala.

Izvor blizak Beli i Marku rekao je za E! da su se davno sreli u Njujorku jer su radili na istom projektu. Bio je kreativac iza mnogih modnih projekata i tako su im se putevi susreli. Izvori bliski paru su za strane mediji rekli da su Bela i Mark jako srećni, zaljubljeni i oduševljeni jedno drugim.

Bela Hadid s dečkom Markom u restoranu
Cobra Team/Mega Agency / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Mark je inače umetnički direktor, što znači da on ima zadnju reč kada se radi o umetničkim pravcima projekata i on smišlja ili odobrava umetničke ideje na projektu.

Njegov opus uključuje projekte s Travisom Skotom, Milk Studios MADE Fashion Week-om, KNG Records-om i brendom naočara Smoke x Mirrors. Takođe, radio je kao modni asistent za The New York Times Style Magazine. Mark je poznat po svom radu u dizajnu odeće, pakovanjima albuma i brendiranju proizvoda.

Nakon što su postali javni par, počele su da kruže uvrede da je Mark "mršaviji od Bele" i da samim time "nije muževan". Mnoge je začudilo da je Belu privukao takav muškarac, nakon repera The Weeknda. Ipak, manekenka se ne zamara takvim komentarima i uživa u novoj ljubavi.

Bela Hadid bila je u vezi sa muzičarem The Weekndom
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ono što je sve zanimalo jeste odobrenje Beline porodice koja je navodno upoznala Marka i oduševljena je njime.

O majci Bele Hadid, Jolandi Hadid, poslednjih se godina govori zaista svašta, a glasine da kontroliše živote svoje dece su sve glasnije. Mnogi su bili začuđeni da majka odobrava ovu vezu jer je inače prilično stroga kada su u pitanju ljubavni životi njene dece.

jolanda hadid sa ćerkama belom oi điđi
Shutterstock 

Paparaci su ih i tokom putovanja u Rim fotografisali prilikom posete jednoj zlatari, gde su isprobavali nakit, između ostalog i prstenje, a upravo zbog tih fotografija počela su šuškanja da se najlepša žena sveta verila ili da će uskoro veriti.

Spread Pictures / SplashNews.com / Splash / Profimedia, ABACA / Abaca Press / Profimedia Manekenku prozivaju zbog partnera


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!