Ana Ivanović i Fernando Verdasko nekada su bili jedan od onih "it" parova koje je svet obožavao. Oboje su bili lepi, zgodni, uspešni i zaljubljeni, te ne čudi što su privlačili pažnju na svakom koraku.

Verdaska su mnogi veoma brzo zvali "srpskim zetom", i delovalo je kao da njihove emocije ništa ne može da poremeti, međutim, onda je iznenada, kao grom iz vedra neba stigla informacija da je par raskinuo.

Ni Ana ni Fernando nisu želeli da javno govore o razlozima raskida, a šuškalo se da je srpska teniserka bila ta koja je raskinula vezu nakon turira u Brizbejnu.

Ona je nakon izgubljenog meča odmah spakovala kofere i nastavila u Australiju gde je trenirala, te je mnogima sve bilo jasno kada, tada već bivšeg dragog, nije pratila sa tribina.

Kako se tada pisalo, Ana je želela da se posveti svojoj karijeri, te je to bio jedini i glavni razlog kraha romanse. Međutim, Verdasko nije dugo samovao. Iako su ga nakon srpske teniserke povezivali sa brojnim poznatim damama, sreću je našao kraj lepe Ane Bojer.

Ona je inače poznata influenserka, a samo na Instagramu prati je gotovo 270 hiljada ljudi. Bojerova je inače, ćerka bivšeg španskog političara Migela Bojera i Izabel, poznate TV voditeljke. Takođe je polusestra popularnog pevača Enrikea Iglesijasa.

Inače je diplomirana pravnica, a potom je završila još jedan fakultet - ovog puta administraciju i menadžment. Karijeru je gradila kako u Njujorku, tako i u Sao Paolu, a u vezu sa teniserom uplovila je davne 2013. godine. Par je neko vreme putovao zajedno što ih je zbližilo, a lepa pravnica bila je redovna na tribinama.

Ana Bojer pratila je Verdaska na takmičenjima.
Profimedia 

Nakon 4-godišnje veze, konačno su rekli sudbonosno "da" na privatnoj ceremniji na Karibima 2017. godine.

Nakon toga, njihova porodica uvećana je za dva člana - sinove Migela (3) i Matea (2), a par na mrežama često deli trenutke iz svog života.

I dan-danas su zaljubljeni kao i prvog dana, a još fotografija lepe Verdaskove supruge pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Pogledajte još fotografija lepe Ane Bojer, supruge slavnog tenisera Fernanda Verdaska...

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!