Manekenku Mišel Hunciker paparaci su snimili sa novim dečkom Đovanijem Angiolinijem kako uživaju na jahti na Sardiniji. Par je na jahti pokazao svoja isklesana tela, a manekenka je i u 46. godini zadivila zavidnom figurom.

Manekenkin novi dečko italijanski je poznati lekar, a sudeći po izgledu, na prvu bi svima palo na pamet da je uspešni model.

Bivša supruga italijanskog pevača Erosa Ramacotija u kupaćem kostimu svetloplave boje uživala je u suncu, a potom su odlučili da se rashlade u moru.

Pre zgodnog lekara, Mišel je bila dva puta u braku, a prvi joj nimalo nije bio idealan.

Mišel Hunciker sa dečkom
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Proslavila se kao supruga italijanskog miljenika žena, pevača Erosa Ramacotija (58), s kojim je bila u braku od 1998. do 2009. godine. Njihovoj ljubavi presudio je kult "Warriors of Light", čija je Mišel bila članica pet godina, a stroga pravila branila su joj seksualne odnose, alkohol, pušenje, pa čak i masturbiranje.

Detalje o sekti koju je napustila otkrila je u svojoj biografiji "A Seemingly Perfect Life", u kojoj je, među ostalim, napisala i kako je živela u uverenju da je Isusova sestra te reinkarnacija nacističke neveste.

Mišel, bivša supruga Erosa Ramacotija iza sebe ima 2 propala braka
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ramacoti je bezuspešno pokušavao da joj uukaže na njihov loš uticaj, ali na kraju je to presudilo njihovom braku. Papire za razvod podneli su 2002. godine, a on je finaliziran tek sedam godina kasnije.

Brak s Ramacotijem ovoj manekenki doneo je italijansko državljanstvo, ali i brojne voditeljske angažmane u velikim italijanskim TV kućama.

Brak Mišel i Erosa raspao se zbog sekte
Maule/Fotogramma / Zuma Press / Profimedia 

Bivši supružnici zajedno imaju ćerku Auroru, kojoj je Eros posvetio pesmu "L'aurore", dok je za Mišel napisao hit "Più bella cosa".

Ona se 2014. udala za preduzetnika Tomasa Trusardija, s kojim je dobila ćerle Sole i Selest, a ar je početkom 2022. godine okončao svoj brak.

KAY NIETFELD / AFP / Profimedia, pritnscreen/instagram Manekenka nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!