Kada vas pitaju koja svetski poznata dama je po vašem mišljenju savršena, koliko puta ste odgovorili „Dženifer Lopez“? Ako niste svaki put, sigurna sam da ste makar jednom imali reči hvale za ovu multitalentovanu ženu. I ovoga puta uspela je da zapali internet novom pesmom „Pa Ti“ koju je snimila sa Malumom a spot koji prati novu numeru donosi pravu filmsku priču koja vam ne odvaja pogled sa ekrana.

Ipak, mi smo u moru zanosnih igrača, otkrili jednog dečka iz Srbije, koji je u mnogim kadrovima rame uz rame sa Džej Lo.

Njegovo ime je Vuk Stefanović, bavi se modelingom i plesom, a godinama živi i radi u Njujorku.

Vuk za Wanted! otkriva kako je došlo do saradnje sa Dženifer Lopez, kakva je ona na snimanju, ispričao nam je zanimljive anegdote ali i dokazao da se velikim radom i trudom može stići i do Holivuda. Granice ne postoje.

Holivud je neostvaren san mnogih. Koliko je teško snaći se u tom svetu?

Tek sam počeo da se upuštam u vode modelinga i nastupa u Americi. Prve četiri godine sam radio za plesne kompanije i onda sam osnovao svoj biznis - držanje individualnih časova i profesionalnih nastupa. To mi je dalo priliku da postanem drugi na svetu u „Salsa kabareu“ u Majamiju, šesti na svetu u „Mambu“ na Floridi USDC Nationals i osmi na svetu u „Blackpoolu“, najprestižnijem takmičenju na svetu. Ti rezultati su pomogli da dobijem velike ponude da radim nastupe. Tako da, odgovor na pitanje je da je cela životna priprema potrebna da bi prilika u ovom svetu bila moguća.

Kako je došlo do toga da budeš deo novog spota Džej Lo i Malume?

Direktor kastinga je video slike i plesne nastupe koje smo moja devojka Rebeka i ja imali na Instagramu. On veruje u posebne energije i tada kad smo izbacivali slike i  video čiji se datum poklopio sa video snimkom od Malume u kojem je Rebeka radila, dobili smo poziv da radimo za novi spot. Mislio je da je to sudbina i da bi nas dvoje bili idealni za novi spot Džej Lo i Malume.

Možeš li da podeliš sa nama neku zanimljivost?

Prvo mesto gde smo snimali bilo je skoro nestvarno, na 100. spratu sa panorama pogledom na ceo Njujork u novoj staklenoj zgradi. Za mene je to bilo neverovatno iskustvo! Tokom scene gde je usporeni snimak, bila je jedna od najboljih i najluđih žurki na kojoj sam bio. Svi smo imali šampanjce i konfete, čak je jedan skoro pogodio Džej Lo, tako da ako pogledate dobro, u spotu može da se vidi koliko se smejala jer ju je skoro pogodio pampur iz šampanjca, ali režija je rekla da je ispalo savršeno, tako da nismo ponovili isti kadar.

Čuli smo i da su postojala neka posebna pravila?

Da, svi smo morali da potpišemo ugovor koji je bio vema striktan. Nismo smeli ništa da slikamo ili pričamo o spotu dok ne izađe live, što je bilo veoma teško pošto smo imali veliko uzbuđenje da se suzdržimo da ne slikamo ili objavimo ovako velike vesti.

Približi nam kakva je Džej Lo, koji je tvoj utisak? Da li si komunicirao sa njom?

Džej Lo je stvarno jedna legenda. Koliko dobro izgleda, igra i ima neverovatnu energiju za performans koja je stvarno zarazna i privilegija je biti uz nju. Ovo je bilo ostvarenje snova i čast da igram zajedno sa svojom devojkom. Komuniciranje je bilo samo sa distance zbog korone, nažalost.

Kako izgleda biti sa njene leve strane?

Bilo je nestvarno iskustvo za koje ćemo biti zauvek zahvalni. Mojoj devojci i meni je ovo najveći uspeh koji ćemo rado deliti a i pomoći će nam da napravimo naš zajednički brend. Ovaj spot dokazuje da je sve moguće!