Prelepa Italijanka iz serije "The Undoing" sa Nikol Kidman i Hjuom Grantom, se na svetsku scenu probila kroz ulogu Suzan koja je mnogima bila i jedini razlog za gledanje tog HBO hita.

Iako je ovo možda Matildina najveća uloga do sada, nije joj prva. Stekla je ime u Italiji, ulogama u filmovima kao što su Italian Race i Youtopia, i imamo osećaj da je ovo samo početak onoga što dolazi.

Na mnogim onlajn i magazinskim listama u Italiji, Matilda de Angelis proglašena je za najlepšu i najseksi mladu glumicu u toj zemlji. Momenat koji je skrenuo svetsku pažnju jeste poljubac mlade italijanske glumice i Nikol Kidman, kao i scene u kojima se Matilda pojavljuje naga.

Iako je lepota i šarm Monike Beluči verovatno neprevaziđen u filmskoj industriji, kada pričamo o lepoti, moramo se shvatiti da se njena percepcija iz godine i godinu menja, a to jako dobro pokazuje i mlada glumica Matilda.

Matilda de Angelis prkosi lepoti Monike Beluči.
Luca Dammicco per Accademia del / PA Images / Profimedia 

Pažljivo pratimo mladu kopiju Monike, ali ne zaboravljamo na legendarnu glumicu koja uvek iznova inspiriše.

Koliko god da je trenutno popularna na svetskom nivou, Matilda de Angelis je otvoreno pričala o svojoj borbi sa anoreksijom. Iako se pred kamera čini kao da je puna samopouzdanja, iza toga se krilo nešto s čim se borila godinama.

„Za mene je anoreksija bio način na koji vidim sebe. To je bio drastičan način da kažem – tu sam, gledajte me“, rekla je u jednom intervjuu.

Matilda je odrasla u jednom malom selu pored Bolonje, gde je pažnju teško mogla da dobije.

Matilda de Angelis proglašena je za najlepšu mladu italijansku glumicu.
Shutterstock 

„Kad imaš 16 sve je vrlo dramatično, odnos sa roditeljima ili sa dečkom koji ti se sviđa. Jako lako rizikuješ i ne prihvataš sebe. Za mene je anoreksija bila način na koji vidim sebe, htela sam da promenim svoj izgled i bilo je zastrašujuće, a možeš tako da se osećaš ceo život. Nikad nisi u miru sama sa sobom“, objasnila je.

Matilda de Angelis se borila sa anoreksijom.
Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia 

Danas ona teži da što bolje prihvati sebe i fotografisanjem svog tela i nesavršenosti kojima je svako telo podložno želi drugima da pokaže da niko nije savršen, te da se ljudi ne upoređuju sa fotografijama svetskih zvezda na društvenim mrežama ili novinama, koje su zasigurno obrađene.

„Danas pokušavam da pokažem svoju ljudsku stranu, posebno na društvenim mrežama, gde stavljam svoje slike sa bubuljicama i strijama“, kaže Matilda.

Jedna od fotografija s Instagrama prikazuje njeno lice s aknama, a pored stoji opis: „Bubuljice su seksi, celulit je seksi, stomačić je seksi, sve je seksi.“

Inače, Matilda je ovih dana srećno zaljubljena, a italijanski mediji su nju i njenog novog dečka, glumca Pjetra Kastelita proglasili za jedan od najlepših mladih parova na javnoj sceni, a više fotografija mlade glumice koja prkosi lepoti genijalne Monike Beluči pogledajte u galeriji:

Instagram Matilda de Angelis veoma liči na Moniku Beluči.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!