Karol Midlton, majka Kejt Midlton ovih dana glavna je tema svetskih medija, a sve zbog jedne haljine.

Naime, Karol (67) se pojavila na tradicionalnoj trci konja Royal Ascot i zablistala je u ružičastoj košulja haljini brenda ME + EM kakvu je jednom nosila njena ćerka Kejt.

Karol Midlton u haljini koju je nosila njena ćerka Kejt
Mark Stewart / Camerapress / Profimedia 

Vojvotkinja od Kembridža pomenutu kreaciju nosila je prošle godine u Edinburgu prilikom susreta s devojčicom Milom koja boluje od leukemije. Milina priča je jako dirnula Kejt, a nosila je haljinu u njenoj omiljenoj boji.

Inače, Karol je i ranije nosila iste haljine kao njena ćerka, a nije poznato da li poseduju iste kreacije ili ih međusobno pozajmljuj. Ipak, često se komentariše kako vojvotkinja majka izgleda fantastično u 68. godini života i da je Kejt njena slika i prilika.

Karol je bivša stjuardesa i deo javnosti ide toliko daleko sa komplimentima da navode da izgleda kao sestra Pipe i Kejt Midlton, a ne mama. Karol ima petoro unučadi, a od 1980. je u braku s biznismenom Majklom Midltonom.

Supružnici osim ćerke Pipe i Kejt imaju i sina Džejmsa. Poznato je i kako Karol ima odličan odnos s princem Vilijamom, što je Kejt oduvek činili veoma srećnom. 

i-Images / Eyevine / Profimedia, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Majka vojvotkinje od Kembridža je veoma stilizovana

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!