Andrea Bočeli u srećnom braku je sa Veronikom Berti kojom se zvanično oženio 21. marta 2014. Andrea je jednom za "The Guardian" izjavio da je njihov brak zapravo počeo kada su se upoznali.

Njih dvoje su se upoznali 2002. godine na jednoj zabavi, a malo nakon toga Andrea se razveo od prve žene Enrike Kenzati sa kojom je bio u braku 10 godina i s kojom ima dva sina. Veronika je tada imala samo 18 godina, a nakon što ju je upoznao, iste večeri joj je otpevao ariju.To je bilo dovolljno - pesmom ju je osvojio!

andrea bočeli upoznao je veroniku kada je imala 18 godina
Shutterstock 

"Svi su bili tamo, bio je to zaista divan trenutak između nas. To je bio najbrži, najhitriji početak, jer smo iste noći počeli da živimo zajedno", rekao je Bočeli. Kako je rekao rzlika od 25 godina je učinila stvari lakšim, a ne težim.

bočeli i veronika dobili su ćerku viktoriju
Shutterstock 

"Velika razlika u godinama je tradicija u mojoj porodici – postojala je i kod mog oca i moje majke. Osim toga, veoma sam religiozan, a razlika u godinama je nešto što često vidite u biblijskim brakovima", rekao je Bočeli.

andrea i veronika imaju ćerku
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Veronika je izjavila da ih je muzika uvek spajala, a 2012. godine, kad su dobili ćerku Virdžiniju, zajedno su izveli prelepu verziju ljubavne pesme "Qualche Stupido".

Shutterstock, Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Italijanski tenor oženio je Veroniku 2014. godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!