Njujorška reperka Kardi Bi prva je u američkoj muzičkoj industriji koja ne voli da priča o svom poreklu i često pronađe prostora da se našali na tu temu.

Naime, Kardi Bi je sada reagovala na globalnu listu pesama na "Spotify"-a na kojoj se našao i njen singl "Shake It", što je dovelo do toga da je jedan obožavalac postavio pitanje o njenoj rasi.

"Devojko, da li si ti crnkinja?", pitao ju je.

"Ne… Ja sam Irkinja i Jugoslovenka", odgovorila mu je sarkastično Kardi, što je mnoge tviteraše nasmejalo.

Ipak, neki su joj zamerili to što se uvek šali i izbegava odgovor kada je rasa u pitanju.

"Veoma mi je čudno da nikada nisi odgovorila na ovo pitanje. Svaki put kad te neko pita o rasi počneš da se šališ. Ne možeš čak ni reći da si crnkinja…", napisao je jedan tviteraš.

Kardi Bi prva je u američkoj muzičkoj industriji koja ne voli da priča o svom poreklu
Shutterstock 

Kardi je na ovo odgovorila: "Zato što sam Meksikanka", ali je ubrzo izbrisala taj svoj tvit.

Šala da je sa naših podneblja je stigla i do tviteraša s teritorije bivše Jugoslavije koji su se priključili sa memovima na račun njene objave.

Ova izjava reperke je neke od korisnika Tvitera podsetila na istoimenu numeru Lepe Brene "Jugoslovenka", dok je jedan tviteraš sve nasmejao izjavom "Kardi B, B kao Bosna".

Njeno ime mnoge zbunjuje, te ne čudi što žele da konačno progovori ozbiljno na temu porekla. Iako je znamo kao Kardi Bi, istinski obožavaoci znaju reperkino pravo ime: Belkalis Almanzar. Kardi Bi je zapravo skraćenica za Bakardi rum. "Moja sestra se zove Henesi", objasnila je Kardi Bi poznatom voditelju Džimiju Felonu, "tada su me svi zvali Bakardi, pa sam počela da se odazivam na to ime. "Na kraju je "B" otišlo na kraj i tako smo dobili moje ime, Kardi Bi".

Instagram Pevačica bez makeup-a izgleda neprepoznatljivo, ali bukvalno!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!