Lepa voditeljka Kesnija Bujišić postala je mama po drugi put. Nakon ćerke Lore, u njihovu porodicu došao je dečak kom su dali ime Danilo, međutim, beba je stigla pre predviđenog termina.

Srećom, sve je na kraju bilo u redu, a doktori, nakon što su neko vreme pratili stanje voditeljke i njenog naslednika, dali su na kraju "zeleno svetlo" za povratak kući.

Inače, Ksenija je Danila dobila sa partnerom Danilom kog i dalje krije od javnosti, a zbog visokorizične trudnoće provela je prethodnih nekoliko nedelja u porodilištu "Narodni front".

- Mama i sin ostali su u porodilištu još neko vreme, pod budnim okom stručnog tima koji su predvodili prof. dr Željko Miković i dr Minja Stanković, a kada su oni dali „zeleno svetlo“, uputili su se kući gde su ih željno čekali tata i sestra, koja se neizmerno obradovala prinovi- piše Kurir.

Inače, i sama Ksenija svojevremeno je rekla da nema nameru da se zadrži samo na jednom detetu.

U intervjuu koji je dala za Hello! uoči Lorinog drugog rođendana Ksenija je nagovestila da se neće zadržati na jednom detetu.

- Skoro devet godina sam uživala u tituli mlađe sestre. Dok su druge devojčice izlazile napolje sa Barbikama ja sam u stopu pratila Dušana i gledala dečake kako igraju fudbal. Svima sam, sa neskrivenim ponosom, govorila: „Ja imam starijeg brata“. Onda sam dobila najvredniji poklon, Bogdana. Obožavala sam da ga kupam i presvlačim, a često sam ga i budila. Bilo mi je dosadno, a nije mi baš bilo jasno ni zašto beba stalno spava. (smeh) On je danas veliki momak, ali će zauvek ostati moja beba, večiti miljenik. Upravo zato što znam koliko je bogatstvo velika porodica, ne želim da Lora bude jedinica- rekla je tada Ksenija.

Voditeljki su inače pored supruga velika pomoć i članovi porodice, a kako kaže, zahvalna je što Miljan razume njenu profesiju i pomaže joj. Ksenija se prošli put nakon samo dva meseca vratila na posao, a upravo je njen muž taj koji je čuvao Loru od samog početka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!