Jedna od najpoznatijih influenserki u regionu Morana Mamić suočila se sa teškim životnim izazovom prošle godine.

Naime, Morana je u junu 2021. otkrila da joj je dijagnostikovan melanom, a poslednjih mesec dana bila je odsutna s Instagrama gde je tom prilikom i otkrila da je imala probleme.

Sada je u svom novom videu je ispričala je da joj je odmor dobro došao i otvoreno je progovorila o melanomu koji su joj otkrili prošle godine.

- Sve je prošlo dobro. Sve nas je to potreslo, mene najviše. Gde god izlazim, moram staviti zaštitni faktor 50. Ne smem se sunčati. Moj melanom je bio atipičan, inače mi je puno telo madeža, ali tada sam primitila tačku na ruci od dva milimetra. I nešto mi nije dalo mira - ispričala je Morana i dodala kako je zatim posetila lekara i otkrila da se radi o melanomu.

Morani su prošle godine u junu otkrili melanom
Instagram 

- Sve je otkriveno na vreme, imala sam dve operacije, a sada mi je ostao ožiljak. Da nisam odmah reagovala, bilo bi loše- ispričala je Morana.

Podsetimo, Morana je prošle godine u junu na društvenim mrežama otkrila kako je vest o melanomu saznala dok je sedela na opuštenoj kafi s prijateljicama.

Morana se podvrgla operaciji a da je došla nekoliko meseci kasnije stvari bi se pogoršale
Instagram 

- Iz smeha trgne me zvuk poruke. Bacim pogled, vidim (moja Tea) glavna sestra u poliklinici. U trenu, prođe mi glavom kako sam prošle nedelje izvadila malu crnu tačkicu na podlaktici. Poruka kratka. 'Draga Morana, javite se doktoru.' U toj sekundi u meni se nešto slomilo - rekla je tada influenserka.

Nakon što joj je dijagnostikovan melanom, srećom obratila se doktoru na vreme i podvrgla se operaciji. Rekli su joj da ne bi uspeli da je spasu da je došla šest meseci kasnije.

Instagram Influenserka o melanomu


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!