Ozi Ozborn možda je nekada bio jedan od najpoznatijih rokera i slobodno možemo reći, idol mnogih generacija, ali dani njegove slave daleko su iza njega. Nažalost, umesto da se i dan-danas priča o vanvremenskim hitovima koje je snimio kako sa bendom "Black Sabbath" i tokom solo karijere, problematični muzičar više se spominje u konceptu osobe koja je gotovo uništila svoju porodicu razvratnim i bizarnim ponašanjem.

I Ozi i njegova supruga Šeron više puta su javno govorili o problemima u braku najčešće uzrokovani njegovim problemima sa alkoholom i drogom, ali zanimljivo je da se odlučio na rehabilitaciju tek kada je njegov sin Džek u jednoj emisiji priznao "da je možda imao novac i sve što je poželeo, ali nije imao oca". Upravo zbog njega, vremešni roker otpočeo je "skidanje" sa svih mogućih narkotika i alkohola.

Međutim, čini se Ozi i bizarno ponašanje ne mogu jedno bez drugog, te je muzičar prošle godine naterao ljude da i te kako podignu obrve i glasno ga kritikuju nakon priznanja da mu je tokom karantina bilo dosadno te je išao po svom imanju i pucao u sitne životinje.

Ozi Ozborn prinznao je da je prilikom karantina pucao na životinje.
Shutterstock 

Nažalost, ovakvim i sličnim stvarima redovno je izlagao svoju decu tokom odrastanja. Tako su često gledali njegovo ponašanje na bini koje je sve samo ne normalno, kada je stavljao u usta glave šišmiša, polivao se krvlju, a postoje priče i da je upravo Džek, njegov sin, bio na koncertu na kom je pred publikom odgrizao glavu ptice.

Iako su kasnije ovi navodi demantovani, na Redditu i Tviteru se s vremena na vreme mogu naći tvrdnje i fotografije sa pomenutog koncerta, koje volšebno nestanu preko noći.

Takođe, zbog zloupotrebe narkotika i alkohola, u jednom trenutku Ozi je nasrnuo na Šeron pred decom i davio je, što je na njih ostavilo velike posledice.

Ozi Ozborn navodno je jednom nasrnuo na ženu Šeron.
Shutterstock 

Javnost je doduše naviše pratila živote Džeka i Keli koja poslednjih godina privlači pažnju neverovatnom telesnom transformacijom.

Keli Ozborn iznenadila je sve drastičnom transformacijom.
Instagram 

Ona je smršala čak 40 kilograma i danas izgleda daleko drugačije nego prilikom emitovanja rijalitija "The Osbournes" koji se prikazivao čak 4 sezone.

I Džek je konačno na dobrom putu i može da se pohvali da je trezan i "čist" već 17 godina. 37-godišnja zvezda pre nekoliko dana objavio je i oženio svoju novu devojku Ari Gerhart. Džek je već bio u braku u kom je dobio troje dece, međutim, nakon problema u odnosu, par se rastao, a Ozijev naslednik nedavno je rekao da "nikada nije bio srećniji".

Inače, mladić je pre nekoliko godina otkrio i da boluje od multipla skleroze, bolesti za koju nema leka, a strašnu dijagnozu je dobio nakon što je na jednom oku izgubio čak 60 odsto vida.

''Bio sam besan i frustriran i razmišljao sam zašto mi se baš sada to dešava'', rekao je Ozborn za "People". ''Dobio sam porodicu i to bi trebalo da bude najvažnija stvar'', rekao je mladić, međutim, nakon toga, iako je morao da promeni način života, ljubav se nije održala.

Džek koji je počeo da pije mnogo pre 13. godine, a sa 14 je krenuo sa upotrebom narkotika, prvi put je završio na psihijatriji malo pre 17. rođendana. kako je kasnije priznao, teško se nosio sa činjenicom da je njegova majka dobila rak, te su mu jedino rešenje bili alkohol i droge.

Džek Ozborn završio je na psihijatriji sa 17 godina.
SBM / PictureLux / Hollywood Archive / Profimedia 

Međutim, tek kada mu je sa 26 dijagnostifikovana multipla skleroza, i Ozi i Šeron su shvatili da su za njegovu bolest i oni odgovorni. Ipak, deluje da je Džek konačno sve loše ostavio iza sebe, a iako se plaši da jednog dana ne završi u kolicima, uživa što je otac i muž i to sa, kako je rekao "najboljom osobom na svetu".

Bonus video:

Keli Ozborn o princu Hariju Youtube/@NorthyWitchTarot

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!