Te 2015. godine svet je hipnotisano gledao nestvaran ples mlade plesačice Medi Zigler u velikom sijinom hitu "Elastic heart". Devojčica koju je javnost upoznala kroz šou program "Dance Moms" preko noći je stekla svetsku slavu, a koliko je sve to bilo veliko svedoči i to da se njeni koraci i pokreti i dan-danas se kopiraju u plesnim studijima.

Medi je u to vreme imala svega desetak godina, a danas je 19-godišnja devojka koja osim talentom pažnju pleni i svojom lepotom i atraktivnim izdanjima.

Lepoticu u poslednje vreme često možemo videti na svečanim događajima, međutim, njena pojava na crvenom tepihu pred dodelu Oskara sinoć je ukrala pažnju svih prisutnih, a retko ko je mogao da ostane ravnodušan na njen izgled.

Medi Zigler oduzimala je dah pojavom na crvenom tepihu.
JIM RUYMEN / UPI / Profimedia 

 Medi je prošetala u raskošnoj crnoj toaleti koju potpisuje Đanbatista Vali, a ceo izgled upotpunila je dijamantskim nakitom i opuštenom punđom sa nežnim pramenovima, dok je šminka bila u neutralnim tonovima, i veoma svedena.

Medi Zigler nosila je na dodeli Oskara elegantnu crnu haljinu, a ceo look upotpunila je upečatljivim nakitom i romantičnom punđom.
Matt Cowan / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Jedno je sigurno - mala Medi više nije mala, i više je nego jasno da se promenila od vremena kada se prvi put pojavila u Sijinom spotu "Chandalier".

Medi Zigler najpre se pojavila u spotu za pesmu "Chandalier".
Youtube 

Inače, ona je prve plesne korake izvela sa samo dve godine, a majka 2011. godine odlučila da je prijavi na plesni šou talenata i njena karijera je od tada krenula uzlaznom putanjom.

Kasnije je usledila i njena saradnja sa Sijom, međutim, upravo nakon spota za "Elastic heart" digla se ogromna pompa jer je u njemu učestvovao i problematični glumac Šaja Labaf, a mnogi su smatrali da je neprimeren jer je razlika među njima čak 17 godina, bili su poprilično razgolićeni, a radnja se odvijala u kavezu.

"Bilo je to pravo putovanje za mene. Imala sam samo 11 godina, a saradnja sa Šijom za mene je bila san snova. Bio je jako zaštitnički nastrojen prema meni i osećala sam se sigurno uz njega, ali samo snimanje bilo je intenzivno", priznala je Medi svojevremeno u jednom od intervjua.

Medi Zigler danas ostavlja bez daha lepotom.
David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Medi je, nakon što je stekla svetsku slavu kroz Sijine spotove, sarađivala s najprestižnijim svetskim brendovima poput Marka Džejkobsa, Pop-Tartsa i brojnih drugih i ima veliku bazu fanova i pratilaca na Instagramu, pa često promoviše razne proizvode. Ziglerova stigla da dizajnira odeću koja se prodaje na jednoj onlajn platformi, ali i sportsku odeću za brend glumice Kejt Hadson Kate Hudson Fabletic.

Medi Zigler oprobala se i u glumi pored baljenja plesom.
O'Connor/AFF-USA.com / PA Images / Profimedia 

Pojavila se u nekoliko filmova i serija, uključujući popularni hit Pretty Little Liars, a navodno je do sad za svoj rad na svimpoljima inkasirala oko pet miliona dolara.

Jedno je sigurno, tek ćemo videti šta će sve postići ova mlada, lepa i talentovana devojka, a više njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Koliko se promenila devojčica iz Sijinoh spotova

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!