Nakon što se otkrila jeziva tajna Stivena Tajlera, pevača Aerosmita koji je takoreći usvojio 16-godišnju devojčicu, kasnije joj napravio dete, a potom je naterao da abortira, svetlost dana ugledale su i tajne mnogih drugih muzičara.

Jedna od najšokantnijih priča definitvno je bila između osnivača kultnog benda "Led Zeppelin" Džimija Pejdža i tada dečjeg modela Lori Matiks koja je ušla u vezu sa njim sa samo 14 godina, i to tako što ju je kidnapovao.

Iako je u pitanju bila javna tajna, priče o njihovom odnosu godinama su kružile Holivudom, da bi tek nedavno i sama Lori progovorila o svemu. Naime, ona je već sa 14 godina bila poznata u muzičkim krugovima jer je bila bebi-grupi. Bebi grupi znači da je u pitanju "novo, mlado meso", odnosno da se radi o devojkama koje nemaju pređašnjeg iskustva.

U taj svet se smatralo da ju je uvukao upravo pokojni Dejvid Bouvi sa kojim je izgubila nevinost kada je imala 13 godina. Međutim, nije mogla ni da sanja da će se samo godinu dana kasnije njen život potpuno izvrnuti naopako. Naime, na nju je već tada bacio oko Pejdž koji je naredio menadžeru da joj prenese da zahteva da se vide nakon koncerta.

Lori je kasnije izjavila da je prvi sastanak bio neprijatan i da se osećala uplašeno, jer joj je menadžer prišao, uhvatio je za ruku i odveo bez pogovora. Odvedena je direktno u hotel gde je Pedž odseo, a vrata sobe bila su zaključana.

"Bila sam u istoj prostoriji sa čovekom koji je najveža zvezda na svetu, ali je u isto vreme i duplo stariji od mene. Kidnapovao me je, a niko nije znao da sam tu", rekla je Lori.

"Sedela sam u ćošku i nisam smela da se pomerim, držao je štap u rukama, a svuda okolo bile su upaljene sveće. Izgledao je kao gangster", objasnila je.

Međutim, Pejdž je lagano ali sigurno uspeo da je "smekša". Kako kaže, pre njega je imala odnose samo jednom, i to sa Bouvijem, te se kasnije osećala kao da je dobila na lutriji.

"Zaljubila sam se u njega jako", rekla je.

Muzičar je nakon te noći u hotelu ušao u neku vrstu veze sa njom, pa je kasnije čak i njenu majku pitao za dozvolu da se zabavlja sa njenom ćerkom. Ipak, u javnosti on je predstavljao priču drugačije, uvek su putovali razdvojeno, ponajviše zbog pravnih problema zbog veze sa maloletnicom.

Džimi Pejdž poznat je kao neko ko voli mlađe devojke.
Shutterstock 

Lori ga je od tada uvek čekala isključivo u hotelu dok je nastupao i bilo joj je zabarnjeno da napušta sobu. Nažalost, kako je Lori kasnije pričala, Pejdž ju je koristio samo za se*s, a nikad nije bilo ni govora o dubljem odnosu, iako joj tako u tom trenutku nije izgledalo.

Stvari su se otrgle kontroli kada je počeo da iznajmljuje i sobu za još jednu poznatu grupi devojku tog vremena - Bebe Bjuel, inače majku Liv Tajler.

"Nisam znala da će mi Bebe ukrasti dečka", rekla je Lori. "Jednom sam ušla u sobu i videla ih zajedno u krevetu... bila sam u šoku", dodala je.

Napala ju je, uhvatila za kosu i pokušala da izvuče iz kreveta, nakon čega ju je Džimi izbacio iz sobe. Te večeri Lori se napila, i konzumirala i narkotike. Bila je u klubu gde se pojavio Pejdž sa Bebe, a ona je bila toliko van sebe da je udarila nos, a krvi je bilo svuda po njoj. Kako su i očevici pričali, Lori je zaustavila Pejdža na vratima i vikala kako je to mogao da joj uradi, nakon čega je usledio muk oko njih, kao u filmovima. Bacala se po podu, udarala ga, a na sve to, Džimi se samo smejao, i poljubio pred njom Bjuelovu, pa nastavio svojim putem.

Navodno je Lorino stanje toliko potreslo Bebe da je zamerila Pejdžu njegovo ponašanje prema bivšoj devojci. Raskid je Lori podnela teško, pa je čak pokušala i da ga napravi ljubomornim sa bubnjarem Led Zeppelina, ali Pejdža više nije zanimala. 

Sada, godinama kasnije, kada je menadžerka "Glam Boutique on Melrose Ave" u zapadnom Holivudu i radi ono što voli, kaže da, iako se ne kaje za svoju prošlost, takav život ne bi poželela ćerki.

Lori Madoks danas je menadžer jednog luksuznog butika u zapadnom Holivudu.
pritnscreen/instagram 

Nakon svega sreli su se samo jednom, a Pejdž joj je rekao da su tada "oboje bili deca", na šta mu je odgovorila sa: "samo je jedno od nas bilo". Nakon toga je slavni gitarista otišao, i nikad više nije želeo išta da kaže na tu temu, a danas je jasno da se nije odrekao starih navika te uživa u vezi sa 45 godina mlađom devojkom.

Džimi Pejdž danas ima 45 godina mlađu devojku.
Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!