Ćerka Mile Jovović izgleda baš kao njena mama! 45-godišnja glumica i njena 14-godišnja ćerka Ever osim što izgledaju identično u stvarnome životu, izgledaju "kao klonovi" i na fotografiji na kojoj je Ever rekreirala maminu ulogu iz filma "Peti element".

Nedavno su osim toga i zajedno pozirale na jednom humanitarnom događaju sa širokim i prepoznatljivim osmesima, a na fotografiji je jasno koliko liče.

One su i ranije pozirale i s istim frizurama, nakon što su zajedno posetile frizera, a obe su fotografije objavile na svojim Instagram profilima.

Osim toga, fanovi su ih uporedili i prema fotografiji na kojoj je Ever rekreirala Leeloo, lik iz filma "Peti element" koji je tumačila njena, tada 22-godišnja majka.

Naučno-fantastični film iz 1997. godine, kao i lik Leeloo, jedan je od omiljenih i danas, a Ever skrativši kosu i obojivši je u ljubičastu boju, pokazala koliko liči na svoju majku Milu.

Mila je poznata i po ulozi u filmovima "Resident Evil" koji je režirao njen suprug Pol Enderson, a s kojim, osim Ever, ima i šestogodišnju Dašel i dvogodišnju Osian.

Osim što je nasledila majčine gene, najstarija ćerka Ever sledi i majčine korake kad je reč o glumi. Nedavno je glumila mladu Natašu Romanof u filmu "Crna udovica", a uskoro ćemo je gledati i u filmu "Petar Pan i Wendy".

A kad je opisivala iskustvo rada na setu, rekla je kako ju je oduševila Skarlet Johanosn.

"Rekla mi je da sam je rasplakala u jednoj od mojih scena i to je bilo jedno od najčudesnijih stvari ikad jer je ona toliko poštovana glumica", rekla je Ever za "Yahoo Canada".

Svesna da je gluma razlikuje od vršnjaka i da to znači drugačije detinjstvo, istakla je da to nešto što zaista želi da radi. Takođe je izjavila i da su joj roditelji dali savete i upute o tome šta bi trebala da pokuša i uradi drugačije, i istakli su da uvek treba da radi više, i širi svoja interesovanja, kako je prepričala mlada glumica.

MCC / Spread Pictures / Profimedia, Instagram Mlada Ever neodoljivo liči na svoju mamu

Supružnici su inače ćerkama odlučili da daju muška imena pa je tako Ever škotsko ime koje označava osobu snažnu poput vepra. Gabo je nastalo uzimanjem početnih slova imena Miline bake i deke - Galine i Bogdana.

Svestrana Ever govori tri strana jezika, engleski, francuski i ruski, vežba karate i obožava filmove o Hariju Poteru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici &a style="background-color: #ffffff;" href="https://invite.viber.com/?g2=AQAhZNP9q8tG805W8cmNYuUBRy4Ru7jI6INdGA8IejppGMQVkddAIXz%2FSgayfF5e&lang=en">ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!