Prelepa Čačanka (24) osvojila je srca velika imena u svetu mode. Otkad je zablistala na svetskoj modnoj sceni, ova Srpkinja je lepotom, harizmom ali i finim manirima osvojila srca mnogih domaćih, ali svetskih modnih kreatora. Njeno ima godinama je dobro poznato u svetskim modnim krugovima.

Bila je muza mnogih velikih modnih imena -  Vivijen Vestvud, Karla Lagerfelda, Toma Forda i Viktorije Bekam, čije je kreacije nosila na bitnim Nedeljama mode.

Antonina je vome aktivna, niže uspeh za uspehom, a do sada je radila editorijale za prestižne brendove i magazine i na njima pozirala rame uz rame sa slavnom manekenkom Naomi Kembel, a imala je priliku da sarađuje i sa popularnom zvezdom Ledi Ggaom.

Glavno je lice mnogih modnih kuća, kao što su Chloé i Liu Jo, a njen trud krunisan je i saradnjom o kojoj sanja baš svaka manekenka. Naime, lepa Čačanka je 2019. potpisala ugovor sa brendom luksuznog veša Victoria’s Secret.

Antonina je imala priliku da radi s velikim imenima iz sveta mode
Shutterstock 

Elitovo lice godine

Antonina Petković manekensku karijeru započela je kao pobednica izbora za "Elitovo lice godine" 2011 (2014. postala je zaštitno lice ovog izbora). Nakon toga bila je model agencije "Models Inc.", posle čega se uputila u svet.

Njena neostvarena želja je naslovna strana francuskog Vogue. Ne krije da se navikla na život u inostranstvu, ali ipak, nedostaje joj Srbija.

Antoinina je manekenku karijeru započela 2011 kada je pobedila kao Elitovo lice godine
Instagram 

"Ja sam iz Čačka pa se često zaželim porodice i prijatelja koji žive tamo. Nedostaje mi i Beograd, u kom provodim mnogo vremena kad sam u Srbiji. Ono što je sigurno jeste to da dobrih ljudih ima svuda i oni moju svakodnevicu čine lepšom.

Uživam u šetnjama Beogradom, ali isto tako volim “haos” na ulicama Njujorka jer pokreće i budi kreativnost", ispričala je Antonina svojevremeno za magazin "Gloria".

Manekenka često boravi u inistranstvu zbog posla, ali ne kirje da jedva čeka da se vrati u Srbiju
Instagram 

Kada je reč o planovima po završetku karijera, Antoina ističe da joj je mišljenje i podrška porodice na prvom mestu.

"Imam mnogo interesovanja, ali treba vremena da se sve to iskristališe. Postoji neki plan, jer u životu ništa ne prepuštam slučaju. U vezi sa svakom odlukom se konsultujem s porodicom, pa tako i u vezi sa tim.

Antonini je podrška porodice na prvom mestu
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ipak, još je kod mene jaka želja da se bavim modelingom. U tome uživam svakog dana sve više i za to imam punu podršku svojih bližnjih. Kad dođe vreme da se povučem, sigurna sam da ću doneti najbolju moguću odluku za dalje."

Najveći kreatori današnjice utrkuju se ko će pre angažovati lepu Antoninu, a verujemo da su pred njom velike stvari.

Bertrand-Hillion Marie-Paola / Abaca Press / Profimedia, Shutterstock Lepa Čačanka za koju je svet čuo

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!