Slavni glumci zarad svoje profesije prolaze kroz razne transformacije, a nedavno se na mrežama pojavila fotografija Hoakina Finiksa, čuvenog Džokera, koja je neprijatno iznenadila njegove fanove.

Mnogi njegovi obožavatelji zapitali su se kako Hoakin toliko zapustio u roku od samo tri godine nakon snimanja njegovog najuspešnijeg filma za koji je dobio brojne nagrade, uključujući i Oskara za najbolju glavnu ulogu.

Ipak, ljubitelji njegovog lika i dela mogu da odahnu, jer Hoakin je morao da doda oređeni broj kilograma kako bi uverljivije izneo ulogu u svom novom filmskom ostvarenju pod nazivom "Bulevar razočaranaja".

Sa kraćom sedom kosom i većim brojem kilograma izgleda daleko bezopasnije nego 2019. godine kada je glumio čuvenog Artura Fleka u "Džokeru".

Hoakin je zbog filma Džoker morao da izgubi na kilaži
Youtube 

Fotografija je prikupila veliki broj lajkova komentara koji su uglavnom hvalili svog omiljenog glumca, pa čak i isticali da mu i višak kilograma lepo stoji.

Finiks je govorio o tome kako je ektremni gubitak kilograma  za potrebe filma "Džoker" uticao na njegovo mentalno zdravlje.

"Jednom kada dostignete željenu težinu, sve se menja. Veoma je teško buditi se svaki dan i biti opsednut viškom od 100 grama. I zaista počinjete da razvijate jednu vrstu poremećaja. Kako se ispostavilo, to utiče najviše na vašu psihu", rekao je priznati glumac.

Ako je suditi po komentarima na Instagramu, nema sumnje da se obožavateljkama dopada i sa dodatom masom.

"Meni je on prezgodan u svakom slučaju, vodila bih ga kući","Koga briga, neverovatan je svakako", "Neverovatan glmac, spreman na sve", samo su neki od komentara.  

u Džokeru je tumačio lik psihopate Artura
Youtube 

Finiks je pre nekoliko dana snimljen na ulicama Pariza, a kako glumac danas izgleda, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Love Paris / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia Slavni glumas snimljen u Parizu


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici &a style="background-color: #ffffff;" href="https://invite.viber.com/?g2=AQAhZNP9q8tG805W8cmNYuUBRy4Ru7jI6INdGA8IejppGMQVkddAIXz%2FSgayfF5e&lang=en">ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!