Koliko samo dana ste započeli uz jutarnju kafu ispred malih ekrana na kojima su vam Jovana Joksimović i Srđan Predojević donosili i prenosili najaktuelnija dešavanja?

Jutarnji program sa najpopularnijim voditeljskim parom postao je maltene stvar navike, jer su polako ali sigurno zauzeli mesto svačije svakodnevnice.

Ipak, vest da od sada nećemo gledati Jovanu i Srđana nije obradovala publiku, naročito njihove obožavatelje, a kako se navodi, popularni duo odlučio je da da otkaz, saznaje „Blic“.

Prema rečima izvora bliskog poslovnom paru, Jovana i Srđan se ne slažu sa mnogim stavovima menadžmenta ove televizije, zbog čega su odlučili da nakon dve godine saradnje napuste TV Prvu.

Kako „Kurir“ piše, čelnici televizije bili su oduševljeni rejtingom koji je nastao u emisijima koje je tokom leta vodio Filip Čukanović.

Samim tim, menadžment televizije želeo je da postavi Filipa Čukanovića kao domaćina emisije petkom, zbog čega su Jovana i Srđan tražili otpremninu i potpisali sporazumni raskid.

Iako se zvanično saopštenje još uvek nije pojavilo od strane Jovana i Srđana, voditeljski par je putem Instagrama podelio identičan stori, koje je ubrzo i obrisan.

Objava je vezana za rejting emisije „Jutro sa Jovanom i Srđanom“ koji jasno pokazuje da je od svih emitovanih projekata na ovoj televiziji, ova emisija zabeležila najveći uspeh.

Da li je to poruka koju je popularni voditeljski par želeo da poruči, presudite sami.