Emotivnu vezu sa svojom novom izabranicom, manekenkom Nikol Poturalski, holivudski zavodnik Bred Pit započeo je krajem avgusta. Tada je ovaj par uhvaćen u Francuskoj, gde su navodno boravili na mestu u kojem se glumac oženio Anđelinom Džoli. Potom su objavljene informacije da Džolijeva nije bila naročito srećna zbog njegove nove ljubavi, o čemu više možete pročitati OVDE.

Ipak, obožavatelji nekada najlepšeg holivudskog para veruju da je Nikol kriva za zategnutu situaciju koja u poslednje vreme vlada između Breda i Anđeline.

Tako je Nikol nedavno objavila post na Instagramu sa tajnim natpisom. Ovo nije prvi put da manekenka na „misteriozan“ način šalje jasne poruke, zbog čega izaziva niz negativnih reakcija na društvenim mrežama.

Ovoga puta, napisala je:

„Srećni ljudi ne mrze“, a potom su usledila mnogobrojna pitanja.

„Ako ste srećni, zašto Bred i ti mrzite Anđelinu? Radi ono što govoriš, prijateljice“, napisao je jedan od korisnika Instagrama.
Iako niko nije očekivao odgovor, izgleda da je manekenki prekipelo pa je odlučila da ne ostane dužna.
„Ne mrzim nikoga“, poručila je Nikol.

Bliski izvori već neko vreme ističu da Anđelina nije ljubomorna zbog nove Bredove izabranice već da nije zadovoljna što to može znatno da utiče na odluku sudu kada je reč o starateljstvu nad njihovom decom.

„Anđelini je stalo sa kim se Bred zabavlja jer to pogađa njihovu decu. Više je ne zanimaju bilo koji drugi aspekti ličnog života njenog bivšeg supruga“, rekao je jedan izvor.